Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 12, 4 soveværelser, 155 m²

2 kommende åbne huse

2 kommende åbne huse

Flere detaljer

Salgsstart: Q3 2016

Åbent stueplan og få minutter til havet

Nyd dagen på dine to tagterrasser, og forkæl dig selv med et enestående master bedroom, hvor du kan lade op i fred og ro. Tag en god bog under armen og find et yndlingssted i dit nye hjem.

Dette hjem byder på 155 gennemlyste kvm at boltre sig på fordelt på tre etager – så her er god plads til alt fra store middage til at leg med legoklodser på gulvet. Du kan blandt andet glæde dig over tre gode børneværelser samt et master bedroom, hvor lyset og udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken og stue

I det gennemlyste stueplan har du et stort køkken/alrum til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Den rummelige stue giver gode muligheder for at indrette med en stor sofa, så hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en herlig svampejagt i skoven.

Værelser

På førstesalen har du tre lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Værelserne har alle en tilhørende fransk altan.

Master bedroom

Nyd en god bog på de brede trin op til tagterrasserne på den øverste etage. I dit master bedroom er din største udfordring, hvilken af tagterrasserne du skal vælge. Her er et herligt forældrebadeværelse, samt en mulighed for at indrette et walk-in-closet.

Terrasse

I denne bolig får du en flisebelagt terrasse i både for-og baghave. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen og skabe en forlængelse af hjemmet, som er perfekt på de varme sommerdage eller til den store familiefødselsdag.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, mens der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er Svanemærket er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Faciliteter

Dette hjem er opvarmet via gulvvarme, hvilket sikre en stabil temperatur. Du har også et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring samt et skur i forhaven til for eksempel skiene eller klapvognen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.795.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
155 m²
Grund
109 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.761 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere