Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 21, 3 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: december 2018

Sydvestvendt terrasse og løbetur til vandet

Kom indenfor i den store og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til børnefødselsdagen både inde og ude.

Denne boligtype A er et 124 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser, to dejlige terrasser samt en stor stue til hyggelige stunder med familie og venner.

Entré

Du træder ind i entré med kig gennem hele det åbne stueplan. I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, så det beskidte tøj ikke skal bæres gennem hjemmet, efter en hyggelig og kølig efterårsdag i skoven.

Køkken og stue

Test dine kulinariske evner af i det store køkken, hvor du let kan åbne den store skydedør ud mod den flisebelagte forhave. I dette hjem er der plads til livets store såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, der gør det muligt at sætte et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og lyse soveværelser, med god mulighed for at indrette med skabe. Alle værelserne desuden en tilhørende fransk altan.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens badeværelset ligger på førstesalen lige ved værelserne. Alle armaturer er vandbesparende til glæde for miljø og boligøkonomi.

Terrasse

I stuen har du en skydedør, så du kan åbne ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Er vindretningen ikke med dig, kan du altid flytte om på terrassen i forhaven. Uanset hvad, er der altid en dejlig lækrog at finde.

Faciliteter

Dit hjem opvarmes via gulvvarme. Det skaber en stabil og behagelig temperatur. Du har også ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, mens du kan stille barnevognen eller den trehjulede cykel i skuret i forhaven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
124 m²
Byggegrund
103 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.340 kr.

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere