Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 1 Vedbæk Park øst

Til salg

Ralphs Vænge 1, 5 rum, 161 m²

Sol på tagterrasserne og leg i nabolaget

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.595.000 kr.
Størrelse
161 m²
Byggegrund
117 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.821 kr.
Indflytning: Q3 2018
Faciliteter::
Terrasse
Til salg

Ralphs Vænge 1, 5 rum, 161 m²

Sol på tagterrasserne og leg i nabolaget

Kom indenfor i et gennemlyst og åbent hjem på 161 kvm med plads til hele familien. Her får du en skøn gavlbolig med tagterrasse og stort køkken i trygt nabolag.

Denne boligtype B er i tre etager – og med få minutter på cykel til skolen – er det en perfekt familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til fire, lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens udsigten over nabolaget kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken/alrum

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster. Den store stue gør det samtidig muligt at sætte et langbord, så du kan holde den helt store fødselsdagsfest. Du kan også indrette dig med en stor sofa og nyde en filmaften med familien. I dette hjem har du ekstra godt lysindfald, da der er gavlvinduer i stuen.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Desuden har alle værelser franske altaner for maksimal udnyttelse af dagslyset.

Master bedroom

Åbn dørene ud til tagterrasserne på øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her har du udgang til en tagterrasse på hver side af rummet, så du får mest muligt ud af dagslyset. Desuden har du mulighed for at indrette en walk-in closet. I dit master bedroom finder du samtidig et stort forældrebadeværelse.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i klassisk, skandinavisk design, og badeværelset på førstesalen er i samme klassiske stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på terrassen kan du altid flytte om i forhaven og tænde grillen, hvor du igen kan åbne helt op indtil køkkenet og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere