amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Ralphs Vænge 1, 5 rum, 161 m²

Sol på tagterrasserne og leg i nabolaget

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.595.000 kr.
Størrelse
161 m²
Byggegrund
117 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.821 kr.
Terrasse
Til salg

Ralphs Vænge 1, 5 rum, 161 m²

Sol på tagterrasserne og leg i nabolaget

Kom indenfor i et gennemlyst og åbent hjem på 161 kvm med plads til hele familien. Her får du en skøn gavlbolig med tagterrasse og stort køkken i trygt nabolag.

Denne boligtype B er i tre etager – og med få minutter på cykel til skolen – er det en perfekt familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til fire, lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens udsigten over nabolaget kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og et kigget gennem det åbne stueplan. Entréen er indrettet med vaskesøjle som er gemt væk bag glatte, hvide skydelåger langs hele den højre side. De store gulv-til-loft skydelåger gør at du selv kan designe enten et bryggers med vask eller lave et stort garderobeskab.

Køkken/alrum

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster. Den store stue gør det samtidig muligt at sætte et langbord, så du kan holde den helt store fødselsdagsfest. Du kan også indrette dig med en stor sofa og nyde en filmaften med familien. I dette hjem har du ekstra godt lysindfald, da der er gavlvinduer i stuen.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode og lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Desuden har alle værelser franske altaner for maksimal udnyttelse af dagslyset.

Master bedroom

Åbn dørene ud til tagterrasserne på øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her har du udgang til en tagterrasse på hver side af rummet, så du får mest muligt ud af dagslyset. Desuden har du mulighed for at indrette en walk-in closet. I dit master bedroom finder du samtidig et stort forældrebadeværelse.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i klassisk, skandinavisk design, og badeværelset på førstesalen er i samme klassiske stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på terrassen kan du altid flytte om i forhaven og tænde grillen, hvor du igen kan åbne helt op indtil køkkenet og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Vedbæk Park byder på arkitekttegnede rækkehuse med plads til livets mange glæder. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor livet nydes i skovbrynet med naboerne rundt om hækken. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere