Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Henriksholm

Rækkehus i Henriksholm

Nye rækkehuse i Henriksholm

Hvis du, som så mange andre, også leder efter et rækkehus i Vedbæk, så bygger vi netop nu familievenlige rækkehuse i Henriksholm. Med et rækkehus i Henriksholm bliver du en del af et børnevenligt og grønt nabolag, hvor du kan glæde dig til en hverdag fyldt med hygge og masser af aktiviteter.

De nye rækkehuse

Vores nybyggede rækkehuse i Henriksholm er svanemærkede, hvilket sikrer, at dit nye hjem opfylder skrappe energikrav og desuden er varmeudgifterne i bund. Det giver god, grøn samvittighed, et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi.

Med et rækkehus i Henriksholm får du en hverdag med åbne plan og skoven i baghaven. De familievenlige og bæredygtige rækkehuse skaber en god og tryg ramme for dig og din familie. Du kan trygt lade børnene lege i haven, mens du slapper af i køkkenet og forbereder næste uges gøremål.

Mere tid til familien

Et nybygget rækkehus kræver minimal vedligeholdelse, og det betyder, at du har mere tid til familien. Der er plads til både store og små i et af vores rækkehuse i Henriksholm. Den daglige logistik spiller desuden en væsentlig rolle som børnefamilie, og med et rækkehus i Henriksholm, er du tæt på både skole og daginstitutioner. Det gør din nye hverdag lidt lettere.

 

Vores nye rækkehuse i Henriksholm