Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Henriksholm

Nybyggeri i Henriksholm

Nybyggede hjem i Henriksholm

I det smukke, grønne landskab, der udgør rammen for Henriksholm, bygger vi netop nu svanemærkede hjem.

Familievenlige boliger

Nybyggeriet består af familievenlige boliger, hvor du kan glæde dig til en hverdag tæt på både by og natur. Med en nybygget bolig i Henriksholm, er der masser af tid til at cykle ned til havnen og tage en dukkert om sommeren, eller til lange grillaftener i godt selskab, da din nybyggede bolig kræver minimal vedligeholdelse.

De grønne omgivelser

Henriksholm er omkranset af træer, hvilket skaber en dejlig ro og tryghed – så du kan koble af fra hverdagens travlhed. Der er samhørighed mellem de nybyggede boliger og Henriksholms smukke omgivelser, og derfor har hvert enkelt nybygget bolig i Henriksholm en grøn profil.

Selvom nabolaget er helt nyt, så kan du allerede nu glæde dig til at gå på opdagelse med de mindste på nabolagets forskellige legepladser. Vi sørger for, at du udover din nybygget bolig i Henriksholm får et dejlig nabolag med plads til både store og små.

At købe nybyggeri er en rejse, hvor du har mulighed for at følge skabelsen af dit nye hjem fra start til slut. Du vil løbende blive inviteret til flere arrangementer på byggepladsen, hvor du kan følge byggeriet. 

 

Vores nybyggede projekter i Henriksholm