Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nabolagets faciliteter

Nabolagets faciliteter

Vedbæk Park er mere end bare svanemærkede hjem nær vandet. Det nye nabolag byder på skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små, som køberne selv er med til at definere.

Området omkring Vedbæk Park er defineret af det idylliske skovområde, som giver mulighed for et utal af aktiviteter. Her kan du blandt andet gå på opdagelse og se fuglene yngle i fuglehusene placeret rundt om i nabolaget eller lege gemmeleg og klatre i træer med børnene. I den østlige del ligger den lille sø, som skaber grobund for haletudser, fugle og et spændende planteliv. De smukke rammer sikrer desuden, at det nye nabolag ligger som en rolig og sikker lund blot få minutter fra Øresund.

Det er ikke kun naturen, som skaber plads til aktiviteter i nabolaget. På boldbanen kan store som små lege rundt som den næste Messi eller Ronaldo, mens der ved det kommende kulturhus er planlagt et legeområde med bl.a. shelter og bålplads, hvor du kan lave snobrød eller riste skumfiduser.
Lige nord for rækkehusene bliver der etableret en aktivitetssti i forbindelse med skoven. Rammerne for denne er åbne, og indholdet vil de kommende beboere være med til at bestemme, så faciliteterne passer til netop dig og dine naboers behov.

Aktivitetsstien - en samlingsplads for børn og voksne


Tankerne bag aktivitetsstien er, at det bliver beboernes naturlige samlingspunkt, hvor voksne som børn kan mødes i rammer, der skabes i forlængelse af den omkringliggende natur. Her vil blive indrettet naturfitness, som også breder sig ind mellem træerne i skoven, hvor der er mulighed for at udfordre naboen i squats på træstubbe eller lave planke på træbænkene, mens børnene får luft under vingerne på den lille svævebane. Du kan også læne dig tilbage i hængekøjer, læse en god bog og bare nyde de smukke omgivelser med fuglekvidder og barnelatter i baggrunden. Eller hvad med at udforske træhytterne mellem træerne, som også giver ly for børn og barnlige sjæle midt i en kamp mellem indianer og cowboy'ere.

Dette er blot inspiration til de forskellige aktiviteter, som du vil kunne finde i aktivitetsstien. Fælles for alle er, at du både kan bruge faciliteterne til at få pulsen op, eller bare hygge sammen med naboerne – den næste grillmiddag eller fælles fastelavnsfest bliver måske planlagt her.