amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Værløse

Rækkehus i Værløse

Nye rækkehuse i Værløse

Flyvestation Værløse er et charmerende område med et historisk vingesus. Vi bygger rækkehuse i det historiske og rekreative område, som bl.a. byder på landingsbane, store F16-hangarer og et kommende beboerhus. Hvert enkelt rækkehus er svanemærket, så der er samhørighed med naturen.

De skønne omgivelser

Med et rækkehus i Værløse kan du glæde dig til at bo i skønne naturomgivelser. Søndersø er lige rundt om hjørnet, og her kan du nyde en smuk løbetur om morgenen, mens duggen stadig ligger helt frisk, eller måske du vil vente til om aftenen, hvor himlen bliver til et væld af smukke lyserøde farver ved solnedgang.

Plads til hele familien

De familievenlige rækkehuse i Værløse giver plads og mulighed for masser af kvalitetstid med familien, og der er også god plads til et ekstra familiemedlem, hvis I endnu ikke har hund, og drømmer om dette.

Der er kun 25 minutter til København fra Værløse, så selvom du kommer til at bo i et smukt og historisk naturområde, kan du let komme ind til byen. Der er også masser af muligheder for at handle lokalt i Værløse. Den charmerende gårdbutik og café, Rokkedyssegaard, i Kirke Værløse byder for eksempel på nyhøstede asparges, rabarber, kartofler, jordbær og hindbær henover sommeren, og om vinteren kan du glæde dig til duften af gran og gløgg, når der holdes juleåbent.

Vores nye rækkehuse i Værløse

Find jeres nye hjem i Værløse

Vi bygger nye nabolag i