Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rækkehus i Værløse

Nye rækkehuse i Værløse

Leder du efter rækkehus i Værløse? Så er Flyvestation Værløse måske noget for dig. Flyvestation Værløse er et charmerende område med et historisk vingesus. Vi bygger rækkehuse i det historiske og rekreative område, som bl.a. byder på landingsbane, store F16-hangarer og et kommende beboerhus. Hvert af disse rækkehuse i Værløse er svanemærket, hvilket sikrer dig bæredygtighed og samhørighed med naturen.

Rækkehuse til salg i Værløse

De familievenlige rækkehuse i Værløse giver plads og mulighed for masser af kvalitetstid med familien, og der er også god plads til et ekstra familiemedlem, hvis I har planer om at udvide familien – eller anskaffe jer en hund. 

Det tager kun 25 minutter at komme til København fra Værløse, så selvom du kommer til at bo i et smukt og historisk naturområde, kan du nemt komme til byen, når du har lyst til det. Du behøver imidlertid ikke tage til København for et hyggeligt og inspirerende byliv; der er nemlig også masser af muligheder for at handle lokalt i Værløse. Den charmerende gårdbutik og café i Kirke Værløse, Rokkedyssegaard, byder for eksempel på nyhøstede asparges, rabarber, kartofler, jordbær og hindbær henover sommeren, og om vinteren kan du glæde dig til duften af gran og gløgg, når der holdes juleåbent. 

Nedenfor kan du udforske de huse, vi har til salg i Værløse. Måske er et af dem dit nye hjem? 

Vores nye rækkehuse i Værløse

Find jeres nye hjem i Værløse

Vi bygger nye nabolag i

Vores nye rækkehuse til salg i Værløse 

I et nybygget rækkehus i Værløse kommer du til at bo med masser af plads, smukt lysindfald og gennemtænkte udearealer. Det rummelige vinkelkøkken er oplagt til at forberede store middage i – eller ganske almindelig aftensmad til familien, som naturligt vil samles i den gennemlyste stue med plads til mange. Rækkehusene er indrettet i tre etager og har gårdrum med individuel karakter. Lige uden for døren har du fredet natur og plads til leg og løbeture, og der er rekreative områder, hvor du og naboerne kan mødes og få en sludder eller en kop kaffe. 

Alle rækkehusene i Værløse er svanemærket, hvilket er din garanti for, at byggeriet ikke indeholder skadelige stoffer, og at der er en proces for alle materialers livscyklus. Svanemærkningen giver et optimalt indeklima og giver et lavt energiforbrug. 

Hos Bonava mener vi, at et hjem er andet end de fire vægge, vi indretter os bag. Et rigtigt hjem omfatter også udearealerne, som vi altid prioriterer højt. I husene til salg i Værløse er gårdrummene indrettet individuelt med udgangspunkt i den omkringliggende natur og flyvestationens landingsbane, og du og børnene kan derfor få en ny sanseoplevelse, hver gang I bevæger jer udenfor.  

Nabolaget – rækkehus i Værløse i unikke omgivelser

Det er de færreste, der kan prale af at have en landingsbane i baghaven, men når du investerer i et rækkehus i Værløse skabt af Bonava, er det lige, hvad du har. I disse historiske omgivelser – Flyvestation Værløse har været en operativ militær flyvestation gennem 68 år – ligger de svanemærkede rækkehuse i klynger med skønne rekreative områder og legekammerater lige om hjørnet. 

Med et rækkehus i Værløse bor du midt i skønne naturomgivelser. Søndersø er lige rundt om hjørnet, og her kan du nyde en smuk løbetur om morgenen, mens duggen stadig ligger helt frisk. Eller måske vil du hellere vente til om aftenen, hvor himlen bliver til et væld af smukke lyserøde farver ved solnedgang.  

I Værløse by, der ligger lige om hjørnet, er der alt, hvad du skal bruge af indkøb. Og København er blot 25 minutter væk, hvis du har lyst til at skifte naturoplevelserne ud med byliv for en kort stund. 

Om os i Bonava

Bonava har skabt hjem og samlingspunkter i mere end 80 år, og det er faktisk præcis det, vores navn betyder: Det er en sammentrækning af de svenske ord ’bo’ og ’nav’, der står for netop hjem og samlingspunkt. Efter at have været en del af NCC i mange år, blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed – som fortsat vil skabe levende, bæredygtige hjem med plads til liv og mangfoldighed. 

Vi bygger hjem i god kvalitet og af ressourceeffektive materialer, så indeklimaet optimeres, og energiforbruget reduceres. Vi vægter bæredygtighed i både miljøet og blandt mennesker højt, og det afspejler sig blandt andet i rækkehusene i Værløse. Når du køber et hjem fra Bonava, er vi med dig hele vejen igennem processen, så stol trygt på os, og lad os guide dig helt hjem.