amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus Værløse

Rækkehus Værløse

Nybyggede rækkehuse i Værløse

Flyvestation Værløse er et charmerende område med et historisk vingesus. Vi bygger rækkehuse i det historiske og rekreative område, som bl.a. byder på landingsbane, store F16-hangarer og et kommende beboerhus. Hvert enkelt rækkehus er svanemærket, så der er samhørighed med naturen.

Med et rækkehus i Værløse kan du glæde dig til at bo i skønne naturomgivelser. Søndersø er lige rundt om hjørnet, og her kan du nyde en smuk løbetur om morgenen, mens duggen stadig ligger helt frisk, eller måske du vil vente til om aftenen, hvor himlen bliver til et væld af smukke lyserøde farver ved solnedgang.

De familievenlige rækkehuse i Værløse giver plads og mulighed for masser af kvalitetstid med familien, og der er også god plads til et ekstra familiemedlem, hvis I endnu ikke har hund, og drømmer om dette.

Der er kun 25 minutter til København fra Værløse, så selvom du kommer til at bo i et smukt og historisk naturområde, kan du let komme ind til byen. Der er også masser af muligheder for at handle lokalt i Værløse. Den charmerende gårdbutik og café, Rokkedyssegaard, i Kirke Værløse byder for eksempel på nyhøstede asparges, rabarber, kartofler, jordbær og hindbær henover sommeren, og om vinteren kan du glæde dig til duften af gran og gløgg, når der holdes juleåbent.

Projekter i Værløse

Nabolag i Rækkehus Værløse

ALLE NABOLAG I RÆKKEHUS VÆRLØSE