For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Rækkehuse – Værløse

Nye rækkehuse i Værløse

Leder du efter et rækkehus i Værløse? Så er Bonava’s rækkehuse i Flyvestation Værløse måske noget for dig. Flyvestation Værløse er et charmerende område med et historisk vingesus. Vi bygger rækkehuse i det historiske og rekreative område, som bl.a. byder på landingsbane, store F16-hangarer og flere kommende beboerhuse. Hvert af disse rækkehuse i Værløse er svanemærket, hvilket sikrer dig bæredygtighed og samhørighed med naturen.

Rækkehuse til salg i Værløse

De familievenlige rækkehuse i Værløse giver plads og mulighed for masser af kvalitetstid med familien, og der er god plads til et ekstra familiemedlem, hvis I har planer om at blive flere.

Vores rækkehuse ligger kun 25 minutter fra København, så selvom du kommer til at bo i et smukt og historisk naturområde, kan du nemt komme til byen, når du har lyst til det. Det bliver dog ikke nødvendigt, hver gang du vil opleve det hyggelige og inspirerende byliv. Når du bor i et ar vores rækkehuse i Værløse, er der nemlig også masser af spændende lokale alternativer.

Den charmerende gårdbutik og café Rokkedyssegaard ligger tæt på vores rækkehuse i Værløse og byder for eksempel på nyhøstede asparges, rabarber, kartofler, jordbær og hindbær henover sommeren. Om vinteren kan du glæde dig til duften af gran og gløgg, når der holdes juleåbent.

Nedenfor kan du udforske vores rækkehuse til salg i Værløse. Måske er et af dem dit nye hjem?

Find jeres nye hjem i Værløse

Vi bygger nye nabolag i

Oplev nye rækkehuse i Værløse

I de nybyggede rækkehuse i Værløse kommer du til at bo med masser af plads, smukt lysindfald og gennemtænkte udearealer. Det rummelige vinkelkøkken er oplagt til at forberede store middage i – eller ganske almindelig aftensmad til familien, som naturligt vil samles i den gennemlyste stue med plads til mange. Rækkehusene er indrettet i tre etager og har gårdrum med individuel karakter. Lige uden for døren har du fredet natur og plads til leg og løbeture, og der er rekreative områder, hvor du og naboerne kan mødes og få en sludder eller en kop kaffe.

Se vores rækkehuse til salg i Værløse her på siden, og find dit nye hjem allerede nu.

Hvad står svanemærket for svanemærkning

Svanemærkede rækkehuse i Værløse

Alle vores rækkehuse i Værløse er svanemærket, hvilket er din garanti for, at byggeriet ikke indeholder skadelige stoffer, og at der er en proces for alle materialers livscyklus. Svanemærkningen giver et optimalt indeklima, og du kan føle dig tryg ved, at både dig og dine børn bor i et sundt miljø.

Læs mere om hvad svanemærket betyder her.
Bonava nybyggeri nabolag legeplads

Området omkring rækkehusene i Værløse

Hos Bonava mener vi, at et hjem er andet end de fire vægge, vi indretter os bag. Et rigtigt hjem omfatter også udearealerne, som vi altid prioriterer højt. I vores rækkehuse i Værløse er gårdrummene indrettet individuelt med udgangspunkt i den omkringliggende natur og flyvestationens landingsbane, og du og børnene kan derfor få en ny sanseoplevelse, hver gang I bevæger jer udenfor.

Sø omringet af træer og golfbane i baggrunden

Nabolaget og unikke omgivelser

Det er de færreste, der kan prale af at have en landingsbane i baghaven, men når du investerer i et af Bonava’s rækkehuse i Værløse, er det lige, hvad du har. Flyvestation Værløse har været en operativ militær flyvestation gennem 68 år. I de historiske omgivelser ligger Bonava’s svanemærkede rækkehuse i klynger med skønne rekreative områder og legekammerater lige om hjørnet. Med et af vores rækkehuse i Værløse bor du midt i skønne naturomgivelser. Søndersø er lige rundt om hjørnet, og her kan du nyde en smuk løbetur om morgenen, mens duggen stadig ligger helt frisk. Eller måske vil du hellere vente til om aftenen, hvor himlen bliver til et væld af smukke lyserøde farver ved solnedgang. Se vores rækkehuse til salg i Værløse, og find det perfekte hjem til dig her på siden.

Bonava nybyggeri byliv

Bo tæt på storbyen

Når du bor i et af vores rækkehuse i Værløse, ligger byen lige om hjørnet. I Værløse er der alt, hvad du skal bruge af indkøb, daginstitutioner, skoler samt adgang til den offentlige. Skal du ud og opleve storbyens puls, ligger København blot 25 minutter væk. Tag bussen eller toget lige når du får lyst til at skifte naturoplevelserne ud med byliv for en kort stund.

  

Om os bag rækkehusene i Værløse

Bonava har skabt hjem og samlingspunkter i mere end 80 år, og det er faktisk præcis det, vores navn betyder: Det er en sammentrækning af de svenske ord ’bo’ og ’nav’, der står for netop hjem og samlingspunkt. Efter at have været en del af NCC i mange år, blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed – som fortsat vil skabe levende, bæredygtige hjem med plads til liv og mangfoldighed.

Vi bygger hjem i god kvalitet og af ressourceeffektive materialer, så indeklimaet optimeres, og energiforbruget reduceres. Vi vægter bæredygtighed i både miljøet og blandt mennesker højt, og det afspejler sig blandt andet i vores rækkehuse i Værløse.

Livet omkring vores rækkehuse i Værløse

Bonava tilbyder rækkehuse til salg i Værløse, hvor du og dine naboer kan skabe værdifulde minder om fælles oplevelser. Med udgangspunkt i, at fællesskab øger vores velvære og livskvalitet, indretter vi nabolaget omkring vores rækkehuse i Værløse med faciliteter, som inviterer beboere til at komme ud og møde hinanden.

Hele Flyvestation Værløse bliver bygget som et hyggeligt nabolag med flere samlingspunkter. I Hangar 3 er der etableret et 1800 kvm stort arkitekttegnet fælleshus, hvor du kan finde en sportshal, en åben atriumgård og et fællesrum, hvor der kan arrangeres fastelavn og vejfester.
På udearealerne er der god plads til rulleskøjtning og løbeture, og har I lyst til at bade – ligger Søndersøen lige ved siden af rækkehusene i Værløse.

Boliger for livskvalitet

Hos Bonava bygger vi med en mission, vi kalder Happy Quest. Igennem mange år har undersøgelser vist, at menneskers lykke afhænger af, hvor og hvordan man bor. Og fællesskabet er et af de vigtigste punkter på listen over det, der skal til, for at have et lykkeligt hjem. Hos Bonava stræber vi efter at skabe hjem, du kan være lykkelig i.

Læs mere om vores mission »

Rækkehuse til salg i Værløse – Vælg dit nabolag

Hos Bonava kan du finde flere nabolag med rækkehuse i Værløse. Fælles for dem alle er den historiske flyvestation og Bonava’s koncept med bæredygtige og svanemærkede boliger, som danner rammen for fællesskab.

Alle vores rækkehuse i Værløse er svanemærket, så du kan være sikker på sunde og miljørigtige løsninger i både din bolig og området. Rækkehusene er tegnet med funktionalitet i centrum, og hver en kvadratmeter er gennemtænkt, så den tjener dig bedst muligt.

Bonava’s rækkehuse i Værløse er nybyggede og du vil derfor have minimal vedligholdelse i mange år i fremtiden. Nybyggeriet sikrer en sund boligøkonomi, et lavt energiforbrug og et sundt indeklima. I vores rækkehuse i Værløse har vi tænkt på alt og alle. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den klynge af rækkehuse, du helst vil bo i.

Rækkehuse til salg i Værløse – Filmhusene

Filmhusene er rækkehuse på Flyvestation Værløse, lidt længere væk fra hangarerne og tættere på skoven og søen. Husene er bundet sammen af lege- og opholdsvejen, hvor både børn og voksne kan færdes trygt og have det sjovt. Rækkehusene fås i størrelse 100 – 152 kvm med dertilhørende grundarealer på mindst 89 kvm.

Vælg dit nye hjem blandt vores rækkehuse i Værløse – Læs mere om Filmhusene »

Rækkehuse til salg i Værløse – Hangarhusene

Hangarhusene er rækkehuse i Værløse, også beliggende på Flyvestationen. Her er der masser af plads til fælles aktiviteter og klubber, du kan starte op i fællesskab med dine naboer. Hangar 3 byder på baner, haller og fællesområder, og den omkringliggende natur inviterer til sunde aktiviteter, løbeture og vandreture.

Rækkehuse til salg i Værløses Hangarhuse fås i størrelser fra 110 til 144 kvm med dertilhørende grundarealer på minimum 115 kvm.

Kig på vores rækkehuse i Værløse, og oplev Hangarhusene her »

Få hjælp til at vælge blandt vores rækkehuse til salg i Værløse

Hvis du er interesseret i et af vores rækkehuse i Værløse, så tøv ikke med at kontakte os i Bonava. Her vil vi besvare alle de spørgsmål, du måtte have om vores rækkehuse til salg i Værløse, dine muligheder for at købe et, samt de yderligere valgmuligheder, hvis dit rækkehus skal tilpasses specielle behov.

Når du køber et af vores rækkehuse i Værløse, er vi med dig hele vejen igennem processen, så stol trygt på os, og lad os guide dig helt hjem.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere