amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Nybyggeri Værløse

Nybyggeri Værløse

Leder du efter en nybygget bolig i det naturskønne og historiske område på Flyvestation Værløse?

Din bolig er mere end blot fire vægge og et loft. Det er her, hvor du nyder hyggelige stunder med familie og venner, men rammerne udenfor dit hjem er mindst lige så vigtige. Med en nybygget bolig i Værløse, får du et hjem, hvor der er tid til at nyde de skønne udendørsområder, og plads til at boltre sig. 

Med en nybygget bolig på Flyvestation Værløse bliver du nabo til den tidligere landingsbane og de omliggende grønne arealer, hvilket giver masser af muligheder for drageflyvning, rulleskøjteløb, cykling og løbeture.

Hos Bonava skaber vi ikke bare boliger, vi skaber hjem og nabolag. Dette er muligt med nybyggeri, for her formes nabolaget af beboerne fra bunden af. Du flytter ikke ind som den nye beboer på villavejen, men kan i stedet sætte dit præg på Flyvestation Værløse.

Vores nybyggede boliger i Værløse giver dig og familien et skønt udgangspunkt for en nem og let hverdag. En nybygget bolig kræver minimal vedligeholdelse. I stedet kan du glæde dig til lange ture med familiens firbenet ven, eller en løbetur rundt om Søndersø før mørket falder på.

Nybyggeri i Værløse

Nybyggede nabolag i Værløse

ALLE NABOLAG I NYBYGGERI VÆRLØSE