For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Nybyggeri Værløse

Nybyggeri i Værløse

Efterspørgslen på nybyggeri i Værløse er stor. Lige nu bygger Bonava nybyggeri i det naturskønne og historiske område på Flyvestation Værløse.

Din bolig er mere end blot fire vægge og et loft. Det er her, hvor du nyder hyggelige stunder med familie og venner, men rammerne udenfor dit hjem er mindst lige så vigtige. Med nybyggeri i Værløse, får du et hjem, hvor der er tid til at nyde de skønne udendørsområder, og plads til at boltre sig. 

Bonava's koncept for nybyggeri i Værløse

Bonava bygger og sælger nybyggede boliger i Værløse midt på den historiske Flyvestation Værløse og tæt på den tidligere landingsbane hvor der er mange omkringliggende grønne arealer og gode muligheder for drageflyvning, rulleskøjteløb, cykling og løbeture.

Når du køber nybyggeri i Værløse fra os, får du det bedste, et nybygget hjem kan tilbyde:

  • Bæredygtigt nybyggeri for en sund boligøkonomi
  • Naturelementer for dit velvære
  • Moderne arkitekturløsninger for din komfort
  • Nabolag, skabt til fællesskab og lokale traditioner

Det er vores mål at skabe moderne, nye nabolag, der giver dig og din familie et skønt udgangspunkt for en nem og let hverdag, og som samtidig bidrager til at skabe et fællesskab med naboer i de naturrige fællesområder.

Se på vores nybyggeri i Værløse her på siden, og find dit kommende hjem allerede i dag.

Find jeres nye hjem i Værløse

Vi bygger nye nabolag i

Om os bag nybyggeri i Værløse

I Bonava har vi bygget boliger i over 80 år – først som en del af NCC og senere som en selvstændig virksomhed. På den tid har vi lært meget om, hvad der udgør forskellen mellem en bolig og et hjem.

Vi har undersøgt, hvad der gør, at mennesker trives i deres hjem, og sat os for at skabe hjem og nabolag, der giver trivsel hos beboerne. Det gør vi ved at tegne, bygge og indrette vores nybyggeri sådan, så de opfylder fire faktorer, der alle bidrager til et godt nabolag: Det funktionelle, det følelsesmæssige, fællesskabet og formålet ved nabolaget.

For os er et hjem mere end bare dets fire vægge. I Bonava bygger vi mere end bare boliger, vi skaber nabolag, hvor livet leves, og mennesker trives. ette er muligt med nybyggeri, for her formes nabolaget af beboerne fra bunden af og i fællesskab med hinanden.

Hos Bonava er vi med dig hele vejen

Som køber af vores nybyggeri i Værløse, står vi bag dig hele vejen på din boligrejse. Lige fra det første spadestik bliver taget, til du står med nøglerne i hånden, klar til at træde over tærsklen til dit nye hjem for første gang. Og længere endnu, for både et og fem år efter færdiggørelsen af nybyggeriet, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Og dukker der noget op i mellemtiden, du gerne vil spørge eller bede os om, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

  

Mere om nybyggeri i Værløse

Hos Bonava har vi allerede bygget mange nybyggede boliger i Værløse – blandt andet Filmhusene I hvor de første beboere allerede er flyttet ind.

Hvis du gerne vil se nærmere på vores nybyggeri i Værkøse, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også gå på opdagelse i vores tidligere projekter, og hente inspiration til vores nybyggeri i Værløse.