Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybyggeri Værløse

Nybyggede hjem i Værløse

Leder du efter en nybygget bolig i det naturskønne og historiske område på Flyvestation Værløse?

Nybyggeri Værløse

Din bolig er mere end blot fire vægge og et loft. Det er her, hvor du nyder hyggelige stunder med familie og venner, men rammerne udenfor dit hjem er mindst lige så vigtige. Med en nybygget bolig i Værløse, får du et hjem, hvor der er tid til at nyde de skønne udendørsområder, og plads til at boltre sig. 

Dit nye nabolag

Med en nybygget bolig på Flyvestation Værløse bliver du nabo til den tidligere landingsbane og de omkringliggende grønne arealer, hvilket giver masser af muligheder for drageflyvning, rulleskøjteløb, cykling og løbeture.

Hos Bonava skaber vi ikke bare boliger, vi skaber hjem og nabolag. Dette er muligt med nybyggeri, for her formes nabolaget af beboerne fra bunden af. Du flytter ikke ind som den nye beboer på villavejen, men kan i stedet sætte dit præg på Flyvestation Værløse.

Vores nybyggede boliger i Værløse giver dig og familien et skønt udgangspunkt for en nem og let hverdag. En nybygget bolig kræver minimal vedligeholdelse. I stedet kan du glæde dig til lange ture med familiens firbenet ven, eller en løbetur rundt om Søndersø før mørket falder på.

Vores nybyggede hjem i Værløse

Find jeres nye hjem i Værløse

Vi bygger nye nabolag på

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere