amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus på Flyvestation Værløse

Rækkehus på Flyvestation Værløse

Flyvestation Værløse er et skønt grønt område med familievenlige rækkehuse. Her kan du finde et rækkehus, der passer til netop dig og din families behov. Og du kan glæde dig til at blive en del af et nabolag, der er skabt helt fra bunden.

Flyvestation Værløse er et område med en helt særlig karakter. Her bindes nutid og fremtid sammen med den farverige historie. De nybyggede rækkehuse er skabt med hensynstagen til Flyvestation Værløses historiske ophav og grønne omgivelser, så der er samhørighed mellem dit nye hjem og nabolag.

Med et nybygget rækkehus på Flyvestation Værløse, kan du glæde dig til at flytte ind i et hjem, som kræver minimal vedligeholdelse. Der er mange fordele ved nybyggeri, og dette er én af de ting, som mange familier fremhæver, har gjort en stor forskel i deres hverdag, og som har frigivet dyrebar tid i weekenderne til hygge og kvalitetstid.

Når du flytter ind i et rækkehus på Flyvestation Værløse, kommer du til at bo i grønne omgivelser, og samtidig er du tæt på byen. Hvad enten du vil udforske lokalområdet, og gå på jagt i de grønne områder, eller du skal ind til byen, kan du let gøre begge dele. Det tager kun 25 minutter til København. 

Nybyggede rækkehuse på Flyvestation Værløse