Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Rækkehus på Flyvestation Værløse

Rækkehus på Flyvestation Værløse

Nye rækkehuse på Flyvestation Værløse

Flyvestation Værløse er et skønt grønt område med familievenlige rækkehuse. Her kan du finde et rækkehus, der passer til netop dig og din families behov. Og du kan glæde dig til at blive en del af et nabolag, der er skabt helt fra bunden.

Det historiske område

Flyvestation Værløse er et område med en helt særlig karakter. Her bindes nutid og fremtid sammen med den farverige historie. De nybyggede rækkehuse er skabt med hensynstagen til Flyvestation Værløses historiske ophav og grønne omgivelser, så der er samhørighed mellem dit nye hjem og nabolag.

Mere tid til familien

Med et nybygget rækkehus på Flyvestation Værløse, kan du glæde dig til at flytte ind i et hjem, som kræver minimal vedligeholdelse. Der er mange fordele ved nybyggeri, og dette er én af de ting, som mange familier fremhæver, har gjort en stor forskel i deres hverdag, og som har frigivet dyrebar tid i weekenderne til hygge og kvalitetstid.

De grønne omgivelser

Når du flytter ind i et rækkehus på Flyvestation Værløse, kommer du til at bo i grønne omgivelser, og samtidig er du tæt på byen. Hvad enten du vil udforske lokalområdet, og gå på jagt i de grønne områder, eller du skal ind til byen, kan du let gøre begge dele. Det tager kun 25 minutter til København. 

Vores nye rækkehuse på Flyvestation Værløse