Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri på Flyvestation Værløse

Nybyggeri på Flyvestation Værløse

Nybyggede hjem på Flyvestation Værløse

Drømmer du også om en nybygget bolig på Flyvestation Værløse? Vi skaber netop nu nybyggede boliger i dette unikke område, hvor nyt og gammelt går op i en højere enhed. De nybyggede boliger på Flyvestation Værløse er skabt, så der tages højde for områdets historiske vingesus og grønne omgivelser.

Vi er med hele vejen

Nybyggeri er en omfattende proces fra start til slut, og vi lægger stor vægt på at skabe de bedst mulige hjem og nabolag, så du kan glæde dig til at flytte ind i en af vores nybyggede boliger. Den kreative proces stopper ikke når der er lagt sidste hånd på tegningerne på Flyvestation Værløse, det er her byggefolkene kommer ind i billedet, og omdanner stregerne på papiret til et levende nabolag. Når den enkelte familie er flyttet ind, og har skabt en hverdag i en af de nybyggede boliger på Flyvestation Værløse, bliver boligen til et hjem, der danner rammen om mange gode stunder.

Det nye hjem

De nybyggede, familievenlige boliger på Flyvestation Værløse er et sted, hvor du kan glæde dig til at komme hjem. Samspillet mellem hjemmets ro og fællesskabets glæder går op i en højere enhed. Flyvestation Værløse er et område, hvor der er højt til himmelen og plads til livet.

 

Vores nybyggede projekter på Flyvestation Værløse