For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser
Solgt

Hangarhusene 51 A, 3 Værelser, 127 m²

Om nabolaget

  • Fuld af udendørsliv

    Flyvestation Værløse emmer af udendørsliv. Hop på cyklen eller snør løbeskoene og begiv dig ud i det naturskønne område. Du kan tage turen rundt om Søndersø og kombinere med en dukkert eller udforske dit nabolag omkring Hangarhusene, hvor der er lange stisystemer. De aktion-hungrende kan også udfordre sig selv på mountainbike i Hareskoven.

  • Aktivitet i området

    Flyt ind i et område, hvor du kan engagere dig i alverdens sports- og interesseklubber. Du behøver hverken løbe eller samle modelfly alene. Der venter mange legekammerater til børnene, og der vil altid være en ven, som man kan hive med på rulleskøjter. Fælleshuset i Hangar 3 vidner også om visionen for godt naboskab. 1800 kvadratmeter med hal, bane, åben atriumgård og fællesrum, som kan benyttes af alle og bruges til vejfest, eller når katten skal slås af tønden.

  • Fokus på grønne løsninger

    Hele visionen for Flyvestation Værløse er først og fremmest grøn. Et stort grønt område med energi- og miljørigtige boliger, så der tages hånd om naturen og de fremtidige generationer. Hangarhusene er svanemærkede, og det sikrer et lavt energiforbrug og sundt indeklima for dig og din familie.