Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 47 B, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

Indflytning: August 2021

Rummeligt enderækkehus med udsyn til grønne omgivelser

Et hjem hvor der er tænkt over detaljerne. Lyse overflader, store vinduespartier og bæredygtige løsninger til gavn for dig, din familie og miljøet.

Når du træder ind i dette hjem, mødes du af et bryggers på den ene hånd og gæstetoilet på den anden. En praktisk løsning der helt sikkert vil gøre hverdagen nemmere, når du kommer hjem med børn og indkøb. Lidt længere inde møder du hjertet af boligen, som er opholdsrum og køkken i ét. Det lyse køkken med hvide elementer er bundet sammen med stuen, som har plads til både langt spisebord og møbler til at slænge sig i. Kvadratmeterne er prioriteret der, hvor I som familie får mest mulig glæde af dem, men der er også tænkt på soveværelserne på førstesalen, så de har god plads til opbevaring og luft omkring seng og andre elementer. Ovenpå er også det private badeværelse med bruseniche og vandbesparende armaturer fra Grohe. Hjemmet er svanemærket, hvilket giver dig vished om, at det er opført med tanke på omgivelserne, og alle materialer er miljøvenlige og sunde for dig og din familie. Da det er et enderækkehus, kan du nyde ekstra lys fra et vindue i gavlen, der bidrager til det i forvejen imponerende lysindfald, der kommer fra de store vinduespartier.

Private og fællesområder

Din baghave er vestvendt med en terrasse, som kan bruges til afslapning og grillaftener i de varmere måneder. Din forhave ligger mod solopgangen og ud til et naturbeskyttet område, som kan nydes hele året rundt. Ikke langt fra din hoveddør kommer fælles arealer med et aktivitetslandskab ved siden af Hangar 3, som er Sydlejrens fælleshus med multibane, atriumgård og fælleslokale med køkken til.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
125 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.277 kr.
Indflytning:
Q1 2022

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter