Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 46 B, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Skønt enderækkehus med stor stue og smukt lysindfald

Få en stor stue med plads til familie og venner i dette svanemærkede rækkehus. Se frem til grønne omgivelser, miljøvenligt forbrug og hyggelige stunder.

Centralt i boligen ligger opholdsrummet med stue og køkken i ét, og det har glæde af eftermiddagssol og aftenlyset, som strømmer ind ad de høje og brede vinduespartier. Her får du et skønt, stort rum til at samle familie og nære venner i. Hvis samtalerne trækker ud og de mindste bliver trætte, behøver aftenen heldigvis ikke at slutte. Ovenpå er der tre gode soveværelser, hvoraf de to udgør perfekte børneværelser. Der er også et badeværelse på førstesalen, mens stueplan rummer gæstetoilettet. Entréen til denne skønne bolig forlænges med bryggers på højre side, så hvis de mindste har udforsket naturen og taget lidt souvenirer med hjem, kan tøjet vaskes med det samme i vaskemaskinen, og vandreskoene kan skylles i vasken. Hjemmet er svanemærket og gør både energiforbrug og indeklima miljøvenligt og godt for dig og din familie. Lyse rum med god plads til både opbevaring og selskab danner fundament for et hjem, som du forhåbentlig kan leve i mange år frem i tiden.

Private og fælles områder

De fælles områder er der mange af på Flyvestationen, og de gamle historiske bygninger bliver ikke bare bevaret men også omdannet til gavn for lokalmiljøet. Overfor Hangarhusene ligger Hangar 3, som er ombygget med multibane, fællesrum med tilhørende køkken og atriumgård. Den skal være Sydlejrens fælleshus, hvor naboer og venner kan samles til spil og spas. Til jeres hus hører en skøn vestvendt baghave med terrasse og en lille flisebelagt forhave mod morgensolen i øst.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.224 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter