Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 45 B, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Miljøvenligt og lyst rækkehus for hele familien

I dette hjem er kombinationen af bæredygtige løsninger, funktion og æstetik tilsammen det, der sikrer dig kvalitet og en holdbar bolig, hvor livet kan udfolde sig.

Det nye nabolag bliver en del af en historisk fortælling, når Hangarhusene skyder op på Flyvestation Værløse. De store grønne arealer, den gamle landingsbane og fælleshuset i Hangar 3 er med til at samle områdets beboere, og gør det muligt at lave aktiviteter sammen. I dette hjem får du og familien et lyst køkken, der har direkte kontakt til opholdsstuen, hvor både spisebord, sofa og et par komfortable lænestole kan stå. På hver side af entréen er der henholdsvis gæstetoilet og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, så de praktiske ting kan klares, uden at det roder i stuen. Under trappen er der et mindre depotrum til opbevaring, og hvis du følger trappen op, mødes du af tre soveværelser og et badeværelse med bruseniche. I alle værelserne er der rigelig plads til opbevaring, og mens det ene er større og perfekt som forældreværelse, er de to andre lidt mindre og udgør rigtig gode børneværelser. Hjemmet er lyst, og fra arkitekternes side er der tænkt meget på at føre det naturlige lys gennem boligen ved at placere vinduespartierne strategisk. Hangarhusene er et svanemærket byggeri, og energiforbruget holdes derfor i den lave ende og passer på din pengepung og miljøet.

Private og fælles områder

Din baghave med terrasse ligger mod vest, så eftermiddagssolen kan nydes og lyser stuen op, mens I får morgensolen i forhaven mod øst. Her er en mindre terrasse, hvor der snildt kan stå et cafébord og et par stole, og der er et lille skur til diverse redskaber. Vejen mellem Hangarhusene er fartbegrænset og bred, så små og store kan færdes trygt, og der er plads til at tegne hinkeruder og kigge på mariehøner i de mange grønne buske.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.224 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter