Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 44 B, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Attraktivt enderækkehus med bæredygtige løsninger midt i grøn oase

Her flytter du og din familie ind i et velindrettet og rummeligt rækkehus, som ligger i et historisk område med rigt naturliv. De grønne omgivelser giver god mulighed for at samles i nabolaget.

Fællesskabet omkring Hangarhusene er allerede ved at blive etableret, og med områdets sociale tiltag er der gode muligheder for at dyrke det, når du har overskud og lyst. Det kan tilføre hverdagen ekstra værdi, at man kender sine naboer og føler sig hjemme, både når man slapper af med sin familie, og når man træder ud ad døren. Overfor Hangarhusene ligger Hangar 3, som er områdets fælleshus, hvor du kan mødes med naboer og spille både bræt- og boldspil. Dit hjem er svanemærket og energiforbruget er derfor miljøvenligt, mens indeklimaet er sundt. Lysindfaldet er skønt gennem hele boligen og strømmer gennem de store vinduespartier. Især i køkken-alrummet kommer lyset til sin ret, og kombineret med opholdsrummet med spiseplads og sofaarrangement bliver sammenhængskræften i stueetagen stærk, så alle kan være sammen, selvom I laver hvert sit. Fra entréen er der på den ene side et praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og vask, mens der på den anden side er gæstetoilet. Førstesalen byder på ét stort soveværelse og to, der er en anelse mindre. Der er også et rummeligt badeværelse med hvide elementer og en smuk grå flise.

Private og fælles områder

Forhaven ligger her ud til et naturbeskyttet område og mod sydøst, så du og familien kan nyde den tidlige sol og skåle godmorgen i juice og kaffe. Der er et lille skur ud til en mindre vej, som forbindes til opholdsvejen. Ud til denne ligger baghaven og den større terrasse, men I vil selvfølgelig stadig have rigeligt privatliv og ro på denne side af jeres skønne rækkehus.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
125 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.277 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter