Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 43 C, 4 soveværelser, 144 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Skønt enderækkehus med stor stue og smukt lysindfald

Med hele fire værelser og et stort opholdsmiljø er der plads til familielivet i dette svanemærkede rækkehus. Se frem til grønne omgivelser, miljøvenligt forbrug og hyggelige stunder.

Dette hjem er yderst familievenligt med fire soveværelser og en rummelig stue med plads til både sofahjørne og spisebord. Der er store vinduespartier i stuen, som lukker det naturlige lys ind, og det når snildt køkkenet, som hænger sammen med opholdsrummet. Lyse overflader og hårde hvidevarer fra Bosch pryder madlavningszonen, og når du går videre herfra, møder du entré, bryggers og gæstetoilet. Bryggers er udstyret med vaskemaskine, tørretumbler og vask, som gør det nemt at rengøre beskidte gummisko, flyverdragter og overtræksbukser, inden de kommer ind i køkkenregionen. Ovenpå befinder de fire soveværelser sig sammen med et badeværelse i naturtoner. En grå tidløs flise gør badeværelset både smukt og nemt at holde pænt. Hjemmet er svanemærket og gør både energiforbrug og indeklima miljøvenligt og godt for dig og din familie. Lyse rum med god plads til både opbevaring og selskab danner fundament for et hjem, som du forhåbentlig kan leve i mange år frem i tiden.

Private og fælles områder

Hangarhusene danner tilsammen en hestesko, og er placeret strategisk i forhold til hinanden, sådan at man altid kan mærke naboskabet, samtidig med at man har sit privatliv. Det skaber tryghed og øger følelsen af nærvær. Du har en dejlig sydvendt baghave med terrasse, som ligger ud til det åbne grønne område. Forhaven er flisebelagt med et lille skur til diverse redskaber, og lige ude på vejen er der parkeringsplads, så det er nemt at komme hjem med indkøb.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.499.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
144 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.656 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter