Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 42 C, 4 soveværelser, 134 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Skønt opholdsmiljø i stuen og udgang til skøn natur

Det skønne område på Flyvestationen er fuld af natur og et rart lokalsamfund, hvor der er plads til at dyrke fællesskabet og nyde sin alene-tid i smukke omgivelser

Det er ambitionen fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter at skabe hjem, der kan stå distancen dag efter dag, som kun bliver smukkere med tiden og har funktionelle rum, som kan ændre formål gennem livets faser. Det er også vigtigt, at Hangarhusene bliver et nabolag, hvor der er mulighed for at komme hinanden ved og skabe relationer, mens du også kan trække dig tilbage og nyde tid med familien og i stilhed med en god bog. Det er tydeligt i dette lyse rækkehus, at der er plads til det hele. Særligt det store opholdsmiljø i stueplan er blevet tildelt mange kvadratmeter, så du kan samle familie og venner omkring dig. Der er udsigt til et stort grønt område fra stuens store vinduespartier, og der er udgang til en skøn terrasse, hvor I kan grille og sidde under åben himmel i de varme måneder. I stueetagen er også et lyst, åbent køkken og entré med bryggers og gæstetoilet på hver side. Følger du trappen ovenpå, mødes du af fire gode soveværelser og et badeværelse med bruseniche.

Private og fælles områder

I forhaven er der flisebelagt og et lille skur til opbevaring. P-plads finder du lige foran jeres matrikel ud til vejen, der løber gennem nabolaget. På modsatte side af rækkehuset er der en større sydvendt terrasse, som omkredses af grøn beplantning. Ikke langt derfra ligger landingsbanen, hvor der kan øves balance på cyklen eller prøvekøres rulleskøjter.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.399.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
134 m²
Grund
141 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.603 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter