Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 41 C, 4 soveværelser, 134 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Rummeligt rækkehus omgivet af skøn natur med plads til udfoldelse

Leder du og din familie efter det hjem, som I kan bo i mange, mange år frem i tiden? Så er det lige det, I får her. Plads, lys og natur er essentielle elementer i hverdagen, og de holdbare materialer i skandinavisk design gør hjemmet tidløst

I dette hjem kan du indrette dig, som du vil. Slå dig løs med farver og mønstre eller hold en dæmpet, minimalistisk stil i jordfarver og sarte toner. I den store stue er der både plads til sofaarrangement og spisebord, hvor hele familien og venner kan samles om hygge og snak over en middag. Fra stuen er der direkte adgang til køkkenet, og i entréen har du bryggers på den ene side og gæstetoilet på den anden. Førstesalen byder på fire skønne soveværelser og et badeværelse med bruseniche. Hjemmet er svanemærket og gør det miljøvenligt samt energisparende, så indeklimaet er i top og sørger for at bidrage til en grøn hverdag. Uanset hvor du befinder dig i hjemmet, vil der være lyst og de store vinduespartier udnytter dagslyset bedst muligt og giver alle et smukt udsyn til de omkringliggende grønne arealer fra stuen. Kvadratmeterne er placeret der, hvor I som familie får gavn af dem, og funktionelle rum samt stilrent design er byggesten i Hangarhusene.

Private og fælles områder

Flyvestation Værløse er ikke kun historisk men også smuk med rig natur, hvor man rigtig kan følge med i årstidernes skiftende farver. Nær Hangarhusene ligger både den gamle landingsbane og det nye fælleshus i Hangar 3, som ikke kun byder på aktiviteter for de mindste men også kan blive forældrenes legeplads. Vejen mellem Hangarhusene er fartbegrænset og bred, så små og store kan færdes trygt, og der er plads til at tegne hinkeruder og kigge på mariehøner i de mange grønne buske. Jeres sydvendte baghave har en rummelig terrasse med plads til grill og sommerhygge, mens jeres forhave har plads til et lille cafébord, hvor dagen kan bydes velkommen med en hilsen fra kaffekoppen.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.399.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
134 m²
Grund
141 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.603 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter