Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 40 C, 4 soveværelser, 134 m²

Indflytning: September 2021

Holdbare materialer, lyse rum og et hjertevarmt lokalmiljø

Et familievenligt hjem med plads til alle, hvor der er valgt holdbare løsninger og gode materialer, som passer på både jer og miljøet.

Dette svanemærkede hjem har et godt indeklima og er meget energivenligt. Det giver en vished om, at det er skabt med hensyntagen til miljøet og den omgivende natur. Fra det øjeblik du træder ind i dette hjem, vil du blive mødt af lyse overflader og store vinduespartier, der lukker det naturlige lys indenfor og skaber samhørighed med den smukke natur, som Hangarhusene er en del af. På førstesalen er fire soveværelser med god plads og et badeværelse, mens der i stuen er køkken kombineret med opholdsrum samt entré, bryggers og gæstetoilet. Det praktiske bryggers har vaskemaskine og tørretumbler fra Bosch samt vask, så børnenes gummistøvler og overtræksbukser kan rengøres med det samme efter en tur i det fri. Fra køkkenet kan du kigge direkte ud i baghaven, som har terrasse og ligger ud til det åbne landskab, så du kan nyde de ydre omgivelser, mens du står og laver mad. I stuen er der rum til både spiseplads og en sofakrog, hvor hele familien kan samles til hygge med snacks og film.

Private og fælles områder

De fælles områder er der mange af på Flyvestationen og de gamle historiske bygninger bliver ikke bare bevaret men også omdannet til gavn for lokalmiljøet. Overfor Hangarhusene ligger Hangar 3, som er ombygget med multibane, fællesrum med tilhørende køkken og atriumgård. Den skal være Sydlejrens fælleshus, og her har du mulighed for at gå forrest som social iværksætter. Til jeres hus hører en skøn sydvendt baghave med terrasse og en lille flisebelagt forhave.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.399.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
134 m²
Grund
141 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.603 kr.

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter