Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 39 C, 4 soveværelser, 144 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Et skønt rækkehus med rigelig plads i et attraktivt område

Et rummeligt enderækkehus omgivet af naturrige omgivelser udenfor og med plads til hele familien indenfor. I får et lyst, energivenligt og svanemærket hjem.

Det her er virkelig et hjem med plads til udfoldelse, leg og afslapning. Det lyse køkken med hvide elementer er bundet sammen med opholdsrummet, som byder på stue og spiseplads. Du kan slænge dig i sofaen eller have gæster til middag, hvor det er nemt at tale sammen og hygge sig, selvom du har madlavningstjansen. Kvadratmeterne er fordelt på to plan, og i stueetagen får du udover køkken-alrum også et praktisk bryggers samt gæstetoilet. På førstesalen befinder der sig fire soveværelser og et lækkert badeværelse med bruseniche og hvide elementer. Værelserne har god plads til seng, opbevaring og eksempelvis skrivebord, og den gode plads giver mange muligheder for kreative løsninger, hvis ikke der er brug for alle rummene som soveværelser. Hjemmet bærer Svanemærket og er energivenligt, så du er med til at sætte et grønt aftryk og passe på miljøet. Der er tænkt over design og udformning af hjemmet, så kvadratmeterne er prioriteret der, hvor I som familie får mest glæde af dem.

Private og fælles områder

Hangarhusene er placeret i forhold til hinanden, sådan at man altid kan mærke naboskabet, samtidig med at man har sit privatliv. Det skaber tryghed og øger for de fleste følelsen af nærvær. Du har en dejlig sydvestvendt baghave med terrasse, som ligger ud til det åbne område med vilde træer og buske. Forhaven ligger ud til vejen og er flisebelagt med et lille skur til diverse redskaber. Lige foran boligen er der også parkeringsplads, så det er dejligt nemt at komme hjem efter en lang dag.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.499.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
144 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.656 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter