Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 30 B, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Smukt og lyst svanemærket hjem indrettet til dig og din familie

Dette hjem er for dig, som nyder sammenhæng mellem køkken og opholdsstue, godt lysindfald og naturen lige uden for døren.

Dette hjem er et enderækkehus, som giver boligen et ekstra vindue i gavlen og dermed endnu mere lys end det i forvejen imponerende naturlige lys, der kommer fra de brede og lange vinduespartier. I entréen er der indgang til et praktisk bryggers med vaskemaske og tørretumbler, så det er uproblematisk at komme hjem med snavset tøj eller beskidte poter. Køkkenet er åbent, så det hænger sammen med stuen, hvor der er plads til et stort spisebord og en rummelig hyggekrog med en dejlig flydesofa og en læsestol eller to. På førstesalen finder du tre soveværelser og et badeværelse med rummelig bruseniche i en flot grå flise, der går igen på gulvet. I opholdsrum, køkken og soveværelser er gulvet akselamelpaket med hvid matlak, og sammen med de hvide vægge giver det en åben og rummelig atmosfære i hele boligen. Det er et svanemærket hjem, hvor der spares på energiforbruget, og indeklimaet er i top. Det er et hjem, hvor der kan grines højt og deles god mad under dybe samtaler med dine tætte venner.

Private og fælles områder

Du får en østvendt forhave, hvor du kan suge morgensolen til dig i weekenden eller på dage, hvor du giver dig selv 10 minutter til at nyde morgenkaffen udendørs. Baghaven med den større terrasse er vestvendt, og herfra har du udsigt til det grønne areal, der ligger i smørhullet af den hestesko, som Hangarhusene tilsammen danner. Der er en nærliggende parkeringslomme, så du ikke skal gå for langt med indkøb, og ikke langt fra hoveddøren ligger den spændende landingsbane, som helt sikkert hiver i både store og små, der vil udfolde sig aktivt – om det er intensiv løbetræning eller en tur på skateboard i fuld beskyttelsesudrustning.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
125 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.277 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter