Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 29 B, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Familievenligt og åbent rækkehus med plads til samvær og tæt på natur

På Flyvestation Værløse er det tydeligt, at man flytter ind i et rekreativt område, hvor naturen får lov at fylde. Oplev hvordan dit Hangarhus smelter sammen med de grønne omgivelser.

Hangarhusene er skabt med udgangspunkt i et praktisk familieliv, hvor kvadratmeterne kan bruges, som du ønsker. Pladsen er udnyttet optimalt og prioriteret der, hvor flest får glæde af den. Når du åbner døren til dette hjem, vil du blive mødt af rigeligt lys fra de store vinduespartier, når du træder ind i det kombinerede køkken og opholdsrum. På den ene side af entréen er der et bryggers med tørretumbler og vaskemaskine, mens der på den anden side er et gæstetoilet. Stuen er rummelig og har plads til leg med børn eller børnebørn, og I kan alle samles ved et langt spisebord til de hyggelige familiemiddage. Førstesalen rummer tre soveværelser, hvor det ene er lidt større end de andre to og dermed har god plads til en større garderobe. Der er også et fint badeværelse med bruseniche og god plads i skabene. Hjemmet bindes godt sammen af det lyse og rolige udtryk, som det gennemgående naturlige lys og de hvide vægge giver. Der er rum for farverig udfoldelse eller at holde stilen helt enkel og minimalistisk.

Private og fælles områder

Hangarhusene former tilsammen en hestesko, hvor der i midten ligger et grønt område, og mellem husene løber en adgangsvej med fartbegrænsning, så børn trygt kan færdes. Naboskabet kan tydeligt mærkes og skaber tryghed, mens du også har rigeligt med privatliv. Fællesskabet kan til- og fravælges efter lyst, men der er rig mulighed for at samles enten i nabolaget, på Flyvestationens landingsbane eller i Hangar 3, som er fælleshuset med multibane, atriumgård og fælleslokale med køkken.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.224 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter