Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 28 B, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Bo i et naturrigt område med fokus på fællesskab

Energivenlige og holdbare løsninger kombineret med designsikre valg og fokus på velvære. Det er nogle af de ting, du kan se frem til med et hjem i Hangarhusene.

Dette rækkehus er åbent og lyst med store vinduespartier og god plads i køkken-alrummet. Du vil øjeblikkeligt føle dig velkommen, når du træder ind, og det kan mærkes, at der er tænkt på at skabe plads til samvær og hyggelige stunder både indendørs og udendørs. Førstesalen rummer tre soveværelser og et dejligt lyst badeværelse med bruseniche og vandbesparende armaturer fra Grohe. Nedenunder får du et stort opholdsrum med rigelig plads til både spisebord og sofaarrangement, og det åbne køkken gør det muligt at forene madlavning med lange samtaler. Entréen har indgang til bryggers med energivenlige hvidevarer fra Bosch, og i stueetagen finder du også et fint gæstetoilet samt et praktisk depotrum under trappen, så du kan udbytte de skæve kvadratmeter og få mere plads i dine leverum. Hjemmet er svanemærket, indeklimaet godt og energiforbruget lavt. På den måde sikres du, din familie og miljøet gode løsninger i den grønne retning, og du får samtidig et smukt hjem med et skandinavisk udtryk.

Private og fælles områder

Til huset hører en skøn baghave med større terrasse og flisebelagt forhave med plads til plantekasser eller et lille cafébord, hvor et glas lemonade eller en varmende kop te kan nydes. Naturen omkring er utrolig smuk og varierende, og Flyvestationen har områder, hvor du kan være aktiv sammen med familie og naboer. Landingsbanen er oplagt til kridttegning, rulleskøjteløb og sjipning, mens flere kan samles til sportsarrangementer eller filmaftener i Hangar 3, som er Sydlejrens fælleshus.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.224 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter