Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 27 B, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Miljøvenligt rækkehus i grøn oase

Et hjem hvor lys, smukt design og funktionalitet forenes og skaber en rar atmosfære. Der hvor livet leves og alle i familien føler sig hjemme.

Området omkring Hangarhusene er noget helt særligt med både den historiske betydning og den fredede natur. De svanemærkede boliger er bygget i materialer, der tager hensyn til miljøet, og der er tænkt over, hvordan rækkehusenes ydre med tiden patineres smukt og blender ind i Flyvestationens karakteristiske udtryk. I dit hjem er stueetagen fuld af liv med køkken-alrummet som samlingspunkt for venner og familie. Køkkenet har hvide grebsløse elementer og en mørk bordplade, der står i fin kontrast til det ellers lyse og skandinaviske udtryk. Gæstetoilet og bryggers er placeret praktisk på hver side af entréen, og under trappen er et brugbart depot til opbevaring. Ovenpå er der tre rummelige soveværelser og et badeværelse med en tidløs grå flise samt hvide elementer. Det naturlige lys føres gennem hjemmet med en velovervejet placering af vinduerne, og især i stuen med udgang til terrassen føles naturen tæt på. Du kan følge med i årstidernes skift og suge farverne til dig.

Private og fælles områder

Din baghave ligger ud til det fælles grønne område mellem Hangarhusene, og den store vestvendte terrasse kan snildt bruges som et ekstra leverum i sommermånederne. Der er en stor åbning inde fra køkken-alrummet og aflange vinduespartier, som virkelig forbinder udelivet med det indendørs. Ikke langt fra din hoveddør kommer fælles arealer med et aktivitetslandskab ved siden af Hangar 3, som er Sydlejrens fælleshus med multibane, atriumgård og fælleslokale med køkken til.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.224 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter