Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 26 B, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: August 2021

Rummeligt og lyst rækkehus midt i skøn natur

Dette skønne enderækkehus ligger midt i den hestesko, som Hangarhusene tilsammen danner. Der gemmer sig naturoplevelser og aktivt samvær udendørs og lange middage med de nærmeste i det rummelige køkken-alrum.

Du får her et velindrettet rækkehus i to plan med bryggers, køkken-alrum og gæstetoilet i stueetagen og tre soveværelser samt badeværelse på førstesalen. Denne type bolig passer perfekt til en nystartet eller etableret familie, der ønsker at have god plads til alle og nyder samværet over middagen eller spil og leg i den rummelige stue. Det praktiske bryggers gør det nemt at komme hjem og ud af gummistøvler og overtræksbukser, og varerne til aftensmad og madpakker skal ikke bæres langt fra den nærliggende parkeringsplads. Hjemmet har et ekstra vindue i gavlen, der supplerer de store vinduespartier og lukker endnu mere naturligt lys ind. Materialerne er velvalgte og passer til et stilbevidst udtryk, samtidig med at overflader er nemme at holde rene og pæne. Dit valg af et svanemærket hjem er med til at passe bedre på miljøet, dit energiforbrug og støtter en grøn fremtid.

Private og fælles områder

Din forhave er vendt mod sydøst og er flisebelagt med plads til et lille cafébord, hvorfra du kan byde dagen velkommen med en kop kaffe i sommerhalvåret. Baghaven og den store vestvendte terrasse ligger ud til det åbne fællesområde med smuk beplantning, hvor du kan få glæde af eftermiddags- og aftensolen. Flyvestationens natur kan opleves fra cykelsadlen eller til fods, og der er mange forskellige ruter at udforske. Den gamle landingsbane er perfekt til at øve cykelkørsel for de små eller træne intervalløb for de løbeglade.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
125 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.277 kr.
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter