Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 25 A, 3 soveværelser, 127 m²

1 kommende åbent hus

Indflytning: August 2021

Enderækkehus i ét plan med skøn beliggenhed

Et rummeligt hjem med store vinduer, som lukker lyset ind og skaber følelsen af et åbent hjem

Dette hjem passer til mange af tilværelsens faser, og taler derfor til de fleste aldersgrupper. En af hjemmets store forcer er lysindfaldet, mens de holdbare og stilsikre materialer er en anden. Hjertet af boligen er det lyse og rummelige opholdsmiljø, hvor der er stue og køkken, som skaber samhørighed mellem familien og eventuelle gæster. Her kan man være samlet, selvom nogle laver mad og andre har en god samtale henover en varm kop te. Der er et ekstra vindue i gavlen, som supplerer de store, sydvestvendte vinduespartier i stuen, og du får mere af det naturlige lys, som skinner igennem om eftermiddagen og ud på aftenen. Der er adgang til to af værelserne fra entréen, mens du finder det tredje i forlængelse af et stort kombineret vaskerum og walk-through-closet. Det lyse badeværelse ligger lige overfor, så det er nemt at smutte ud af badet og ind til tøjhylderne. Hjemmet bærer Svanemærket, som giver en vished om, at det er skabt med hensyn til miljøet og jer. Indeklimaet er i top og energiforbruget i bund, så der er trygge rammer og et fornuftigt brug af ressourcer.

Private og fælles områder

Til dette rækkehus hører en skøn sydvestvendt baghave med terrasse og en lille flisebelagt forhave. Der er parkeringsplads lige ude på adgangsvejen, og tæt på er der også en parkeringslomme, hvor gæster kan holde. Naturen på Flyvestationen er enestående, og området kan nydes hver dag, fordi så meget bliver bevaret. Der er plads til udfoldelse og leg for alle aldre.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
227 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q1 2022

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter