Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 24 A, 3 soveværelser, 120 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: September 2021

Smukt lysindfald og rummeligt opholdsrum med køkken

Et rummeligt og lyst hjem, hvor der er valgt holdbare løsninger og gode materialer, som passer på både jer og miljøet.

Dette svanemærkede hjem har et godt indeklima og er meget energivenligt. Det giver en vished om, at det er skabt med hensyn til miljøet og omgivelserne. Når du træder ind i dette hjem, vil du gennem entréen blive ført ind i det kombinerede opholdsrum og køkken. Her er der store vinduespartier, som lukker det naturlige lys indenfor og skaber samhørighed med den smukke natur, som Hangarhusene er en del af. Køkkenet er lyst og blender sammen med stuen, hvor der er rigelig plads til spisebord og sofakrog med masser af hygge. Der er også tre soveværelser, hvoraf to findes på hver sin side af entréen, mens det sidste ligger bag en mindre gang, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler. Dette rum kan bruges, som du ønsker, men kan for eksempel indrettes som et walk-through-closet. Der er naturligvis også et lækkert badeværelse, som har et lyst design med hvide elementer og en tidløs grå flise. Fra køkkenet kan du kigge direkte ud over baghaven, så du kan nyde de ydre omgivelser, mens du står og laver mad.

Private og fælles områder

Fælles områder er der mange af på Flyvestationen, og de gamle historiske bygninger bliver ikke bare bevaret men også omdannet til gavn for lokalmiljøet. Overfor Hangarhusene ligger Hangar 3, som er ombygget med multibane, fællesrum med tilhørende køkken og atriumgård. Den skal være Sydlejrens fælleshus, og her kan naboer samles til spil og leg for store og små. Til jeres hus hører en skøn sydvestvendt baghave med terrasse og en lille flisebelagt forhave.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
216 m²
Soveværelser
3

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter