Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 21 A, 3 soveværelser, 127 m²

1 kommende åbent hus

Indflytning: August 2021

Skønt etplansrækkehus med holdbare og bæredygtige løsninger

Her får du et hjem, der er velegnet til dig, som værdsætter lyse overflader, en overskuelig planløsning og plads til hjerterum.

Dette rækkehus ligger for enden af rækken og har derfor et ekstra vindue i gavlen, som giver endnu mere lysindfald. Du får et etplanshus med tre soveværelser, hvor to af dem tilgås fra gangen, mens det andet gemmer sig i forlængelse af et kombineret vaskerum og walk-through-closet. Overfor dette er badeværelset, som er indrettet med hvide elementer, en smuk grå flise og vandbesparende amarturer fra Grohe. Køkkenet og stuen smelter sammen i et stort opholdsrum, hvor hele familien kan være samlet. Der er prioriteret en del kvadratmeter ind i dette rum, så det kan udleve sit fulde potentiale, når de nære venner er på besøg, eller der skal holdes arrangementer for flere gæster. Fra stuen giver de store vinduespartier et enestående udsyn over Flyvestationens natur, og der er udgang til en større terrasse, hvor sommeraftenerne kan bruges. Hangarhusene er placeret strategisk i forhold til hinanden, sådan at man altid kan mærke fællesskabet og ikke føler sig alene, samtidig med at man har sit eget rum, hvor man kan nyde ro og fordybelse.

Private og fælles områder

Baghaven ligger ud til et større grønt område, og du får her aftensolen fra vest. Forhaven ligger mod nordøst, og denne er flisebelagt, så du kan nyde morgenkaffen ved et lille bord. Ikke langt fra din hoveddør kommer fælles arealer med et aktivitetslandskab ved siden af Hangar 3, som bliver Sydlejrens fælleshus med multibane, atriumgård og fælleslokale med køkken til.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en nyere bydel, og på Flyvestationen blomstrer nabolag frem i de kommende år. Heldigvis er området allerede forsynet med de ting, som får hverdagen til at hænge sammen: daginstitutioner, indkøbsmuligheder, skole og transport. Du er kun få minutter fra Rema 1000 i Jonstrup, og der er otte minutter til S-toget i Værløse. Naturen på Flyvestationen er helt unik, og udendørs oplevelser venter også ved Søndersø og ikke mindst i Hareskoven. Du finder det hele lige i nærheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
228 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter