Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene II

Hangarhusene nabolag rækkehuse værløse svanemærket

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag på Flyvetation Værløse.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Perimetervej fra 10.30-12.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: September 2021

Smuk arkitektur der blender ind med områdets naturliv

Flyt ind i nyt rækkehus i et eller to plan med lyse rum og skøn natur omkring dig.

Hangarhusene etape II består af 19 rækkehuse, som alle er opført svanemærkede. Du får et lyst og rummeligt hjem med fokus på bæredygtige løsninger, så der tages hensyn til miljøet med et lavt energiforbrug og familien med et sundt indeklima. Alle hjem har et åbent køkken-alrum, hvor der er prioriteret plads til at familie og venner kan samles i stuen, samtidig med at aftenens kokke snildt kan være med i samtalen fra køkkenet. Store vinduespartier byder lyset indenfor og sørger for, at du har et skønt udsyn til de grønne omgivelser udendørs.

Træd ud i et livligt og historisk område med aktiviteter for hele familien

Når du åbner døren, mærker du områdets historie i form af hangarer, landingsbanen og udkigstårn. At gå på opdagelse i den fredede natur er lige spændende for store og små, hvis fantasi virkelig kan få lov til at udfolde sig. Der er 3 kilometer landingsbane til fri leg i det åbne bilfrie areal, og den store Hangar 3 overfor Hangarhusene kommer til at rumme fælleshus med hal, boldbane og fælleskøkken. Der er samhørighed mellem dit hjem og områdets historie, da husene er tegnet til at blende ind og samtidig ligge robust og forankret i de naturskønne omgivelser. De i alt 60 Hangarhuse er forskudt af hinanden og forbundet af adgangsvejen, der bliver et byrum med beplantning og atmosfære, hvor alle har mulighed for at deltage i fællesskabet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
3 - 4
Antal boliger
19
Pris
3.599.000 - 4.499.000 kr.
Størrelse (BBR)
110 - 144 m²
Indflytning:
Q3 2021

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Prøvebolig
Til salg
Solgt
Reserveret
Solgt

Vi fandt desværre intet match

Vores fem køkkentyper

Sæt dit personlige præg på dit hjem med vores fem køkkentyper. Læs mere

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere