Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 7 C, 4 soveværelser, 134 m²

Indflytning: December 2020

Rummeligt rækkehus og attraktivt, initiativrigt lokalområde

God plads, lækre løsninger og et gennemgående lysindfald er det, I kan se frem til i dette skønne rækkehus i Hangarhusene. Det nye, attraktive byggeri kendetegnes ved svanemærkede hjem tæt på naturen.

Fra det øjeblik, I åbner hoveddøren og træder indenfor, mødes I af den helt særlige, lyse atmosfære, som kendetegner et nyt, arkitekttegnet byggeri. Der er tænkt over alt fra de holdbare materialer over lysindfaldet til den samlede miljøpåvirkning, så I kan se frem til at flytte ind i en bolig, der både er svanemærket og meget energivenlig. Dette hjem udmærker sig ved at tilbyde gode rum med mange kvadratmeter fordelt på to plan. Førstesalen rummer boligens i alt fire værelser samt det lyse badeværelse med bruseniche. I stueplan ligger et gæstetoilet og et bryggers ved entréen, mens resten af pladsen er godt udnyttet med et skønt, fælles opholdsrum med køkken og stue i ét. De hvide, grebsfri elementer toppes af en grå bordplade, der er nem at holde ren, og en fin detalje er de elegante og vandbesparende armaturer fra Grohe. Opholdsrummet kan fint indrettes med både det store middagsbord samt de bløde møbler, til tidspunkter når der står Netflix, HBO eller Disney Sjov på programmet.

Private og fælles områder

De ydre rammer er ligesom de indre optimalt udnyttet, så I får de bedste betingelser for familielivet. Den primære terrasse ligger i baghaven med sol fra zenit til solnedgang, mens forhaven mod øst også byder på et fliseareal, der fint kan agere underlag til weekendens brunch. I får et skur til cykler og haveredskaber, mens bilen trygt kan parkeres i en af de mange parkeringslommer lige over for boligen. Ejendommene er opført i en åben hestesko, så følelsen af fællesskab bevares på tværs af boligerne, selvom man vælger privatlivet til.

Nærmiljøet

En bolig som denne tiltaler den naturelskende familie, for med skønne oaser som Søndersø og Hareskoven lige i nærheden, kan I tage på weekendture og lade de yngste inspicere krat og kunstfærdige fuglereder. Der er rideskole i nærområdet, ligesom løbeklubber, petanque og det lokale jazzmiljø i Jonstrup også er blandt de sociale initiativer. Hverdagens fornødenheder er der også styr på med gode pasningsmuligheder, skole og indkøb i nærområdet. En otte minutters cykeltur bringer jer til S-togsstationen i Værløse, så i praksis er egen bil end ikke en nødvendighed.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
134 m²
Grund
138 m²
Soveværelser
4

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter