Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 6 C, 4 soveværelser, 144 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Lyst enderækkehus og spændende, grønt nærmiljø

Med hele fire værelser og et stort opholdsmiljø er der plads til familielivet i dette skønne enderækkehus. Omgivelserne byder på et fælleshus, grønne omgivelser og en landingsbane at boltre sig på.

Står plads til udfoldelse højt på ønskesedlen, så er dette stedet at stille skarpt på. Dette rækkehus er blandt de største i Hangarhusene. Helt overordnet kan I se frem til et gulvopvarmet hjem opført i holdbare materialer, som med tiden vil patinere og blive endnu smukkere. Detaljerne i byggeriet er gennemtænkte, og der tages hensyn til både miljøet og til portemonnæen med i særklasse fornuftige forbrugsudgifter. Boligen følger en praktisk planløsning fordelt på to plan med fire værelser og boligens elegante badeværelse på første sal, mens opholdsrum, gæstetoilet og endda et bryggers har fået plads i stueplan. For begge plan gælder et fremragende lysindfald, der takket være et ekstra vindue i ende gavlen er lige en tand bedre end i de fleste andre boliger. Sammen med det gode lysindfald bidrager de mat lakerede askegulve og det tidløse køkken til at skabe et lækkert opholdsmiljø, der virkelig inviterer til at nyde gode middage med vendte verdenssituationer og vin i de højstilkede glas.

Private og fælles områder

I får en morgenterrasse med østlig orientering og frit udsyn mod p-pladserne, mens terrassen mod vest har udsigt til grønne områder. I kan nemt vælge fællesskabet til ved at slentre forbi fælleshuset Hangar 3, eller børnene kan mødes med legekammeraterne til cykelløb på den gamle landingsbane. Hele kvarteret på den gamle flyvestation er nyt og fuld af forventning, og dermed får I de bedste betingelser for selv at sætte jeres præg på de fremtidige tiltag for områdets mange beboere.

Nærmiljøet

Selve egnen er naturrig, og med Hareskoven og Søndersø lige ved hånden bliver det i praksis en fornøjelse at holde konditallet ved lige. På vejen hjem efter en frisk gåtur eller en kanotur på søen er det fristende at se, hvilke nye is varianter, de initiativrige frugtavlere på Rokkedyssegård nu tilbyder. Med områdets vokseværk er det praktiske tillige på plads med gode pasningstilbud, skole og indkøbsmuligheder ved hånden, mens turen til Nørreport blot tager 25 minutter fra Værløse S-togsstation.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
144 m²
Grund
148 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter