Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 5 B, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Enderækkehus med bæredygtige løsninger og attraktiv bebyggelse

Her kan I se frem til at flytte ind i et lyst og velindrettet enderækkehus i et spændende og historisk område. De grønne arealer har god plads og smitter naturligt af på områdets sociale liv.

Dette hjem er velkomponeret og byder på en perfekt fordeling mellem fælles opholdsrum i stueplan og private gemakker på førstesalen. Værelser er der tre af, og de deler førstesalen med et lækkert, hvidt badeværelse med separat bruseniche og komplementerende grå klinker på gulvet. I stueplan er der et gæstetoilet ved entréen over for bryggerset, og dermed undgår I kø, når morgenerne er travle. Samtidig kan I holde førstesalen helt privat, når I inviterer gæster forbi til lange aftener med flere retter og et efterfølgende glas hvid portvin i de bløde sofamøbler. Det åbne opholdsmiljø rummer både stue og køkken i ét, og de hvide, grebsfri elementer sørger for en neutral, moderne baggrund til jeres øvrige boliginventar. Vilhelm Lauritzen Arkitekter har lagt stort fokus på lyset, og særligt dette hjem med gavlvinduer mod syd nyder godt af ekstra lysindfald, som det kun er de færreste boliger forundt. Byggeriet er tilmed svanemærket med blik for æstetik, komfort og sundt indeklima.

Private og fælles områder

Når I har parkeret bilen på parkeringspladsen over for bebyggelsen, er der få trin til hoveddøren. Vejen er anlagt, så trafikkens hastighed begrænses naturligt, og børnene kan sagtens færdes trygt i området, når de skal mødes med legekammeraterne. Hangar 3 er det spændende fælleshus, hvor I kan duellere mod nabofamilien i en venskabelig mixed double, eller hvor I selv kan stable et arrangement eller en klub på benene. Blandt fordelene ved en spirende og ny bydel er, at der er fremragende muligheder for selv at sætte sit præg på livet i lokalområdet.

Nærmiljøet

Den gamle flyvestation og dermed også Hangarhusene ligger lige ved den hyggelige landsby Jonstrup, hvor I finder indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud. I Værløse ligger den nærmeste S-togsstation, der tjept fragter jer til Nørreport og resten af Indre By. Med mindre I pendler i arbejdssammenhæng, er det ikke sikkert, I kommer til at bruge linjen helt så ofte. Nærområdet tilbyder nemlig naturoplevelser i særklasse, jordnært tidsfordriv som pluk-selv-frugt samt udmærkede restauranter og en lokal jazzfestival.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
125 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter