Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 4 B, 3 soveværelser, 110 m²

Indflytning: December 2020

Funktionelt nybyggeri og fokus på fællesskab

Kendetegnet ved Hangarhusene er lyst nybyggeri med afsæt i landingsbanen og de bevarede hangarer. Her finder du gennemtænkte boliger med fokus på at opfylde det moderne menneskes behov på bedste vis.

Hvis du værdsætter samspillet mellem bæredygtighed, funktionalitet og nordisk design, så er dette bestemt et hjem for dig. Rækkehuset fremstår særdeles indbydende, da Vilhelm Lauritzen Arkitekter igennem hele processen har haft et kærligt fokus på lysindfaldets diskrete magi. Dermed er lyset det første, du bemærker, når du åbner hoveddøren, for entréen glider ubemærket sammen med boligens store opholdsområde med køkken og stue i ét. Elegante løsninger, der ikke går af mode, kombineret med plads til at samle alle dine kære om det store middagsbord giver optimale rammer. Få rum til netop den hygge og fordybelse, som du har brug for i de hjemlige rammer. Stueplanet rummer også et funktionelt bryggers plus et gæstetoilet, og dermed kan førstesalen med tre værelser og et lækkert badeværelse holdes helt privat. Alle rum opvarmes med gulvvarme, der er med til at sikre et behageligt indeklima, og derudover er boligen både svanemærket og forbrugsvenlig med endda meget lave årlige udgifter.

Private og fælles områder

Tilsammen dækker den østvendte morgenterrasse på forsiden af huset og den vestvendte, private terrasse i baghaven dagens solskinstimer. Dine egne udeområder tilbyder derfor altid et skønt sted til en hverdagspause. Fælleshuset Hangar 3 ligger lige ved siden af, så du kan nemt deltage i det sociale liv og stedets spirende fællesskab, mens børnene får glæde af den tre kilometer lange landingsbane, hvor de kan løbe om kap med kammeraterne på løbehjul eller rulleskøjter.

Nærmiljøet

Værløse er meget grønt, og det gælder i særdeleshed for dette nye, spændende område, som ligger omkring den gamle flyvestation, og hvor vokseværket knager. Du får Hareskov og Søndersø som nogle af de nærmeste naboer, mens den charmerende landsby Jonstrup tilbyder de daglige fornødenheder – og lidt til. Her er den gamle købmandsbutik omdannet til en spændende restaurant, så selvom Indre By blot ligger en kort S-togstur fra adressen, kan du tilfredsstille den indre gourmand med menuer af høj klasse.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter