Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 3 B, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Lyst rækkehus og kort afstand til fælleshus og landingsbane

Et hjem, der er bygget til at blive levet i. Det er, hvad du kan se frem til at få her i dette lyse rækkehus, som ligger naturskønt i Hangarhusene. Interiøret er elegant – lysindfaldet eminent.

Det er svært ikke at lade sig imponere en lille smule over, hvor gennemtænkt Hangarhusene faktisk er. Byggeriet er svanemærket, og som en selvfølgelighed er der tænkt på at holde forbruget så lavt som muligt. Materialerne besidder både slidstyrke og stil, så du kan med sindsro flytte ind i et hjem, der tager sig flot ud både nu og om flere årtier. Køkkenet, der ligger sammen med stuen, har klassiske hvide fronter uden greb, der komplementeres af en vedligeholdelsesnem, grå bordplade. Stueplan byder endvidere på et gæstetoilet samt et praktisk bryggers med hårde hvidevarer fra Bosch. På førstesalen er der etableret en privat afdeling, som består af tre gode værelser samt et lækkert badeværelse med et lyst, gråt klinkegulv og hvid bordplade med integreret vask samt vandbesparende armaturer fra Grohe. Selv en detalje som dørenes placering over for hinanden er gennemtænkt fra arkitektens side for at sikre et optimalt lysindfald, uanset om det er morgen eller aften.

Private og fælles områder

Din bolig er blandt dem, der ligger nær Hangar 3, som er områdets fælleshus og en drivkraft i lokalområdet. Dermed bliver det nemt at vælge det sociale til og fra alt efter humør og overskud. Du får en østvendt forhave med morgenterrasse, hvorfra der er udsigt over området og parkeringspladsen overfor, mens baghaven byder på en vestvendt terrasse, der er skabt til lige netop det, som den danske sommer gør allerbedst: lange grillaftener med hygge og løs bagkant.

Nærmiljøet

Hangarhusene bliver en del af et aktivt og socialt nærmiljø, hvor beboerne i høj grad selv er medbestemmende. Det er en ny bydel, som opstår, og som i de kommende år står foran en opblomstring. Det betyder, at du i høj grad selv kan være med til at skabe områdets fremtidige kultur. Heldigvis er der også ting, som allerede eksisterer, og som der ikke lige ændres på: pasningstilbud, indkøb, skole og en helt unik natur – du finder det hele lige i nærheden. Der er masser at opleve omkring Hangarhusene.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.255 kr.
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter