Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 20 A, 3 soveværelser, 127 m²

Indflytning: December 2020

Sydvendt enderækkehus og historiske fællesområder

Godt nok er lysindfaldet en gennemtænkt faktor i alle Hangarhusenes boliger, men dette enderækkehus skiller sig stadig ud med et ekstra vindue i opholdsrummet, der får lys både fra sydøst og sydvest.

Selvom et godt lysindfald er en gave året rundt, er det i særdeles de kolde måneder, at glæden ved et gennemlyst hjem mærkes allermest. Der er nemlig mere end blot en nabofri væg som fordel ved dette enderækkehus, der er begavet med et ekstra sydvendt vinduesparti sammenlignet med midterboligerne. Fra første færd inden døre møder du en indbydende bolig med en rød tråd i indretning og materialevalg. Der er prioriteret et minimalistisk, nordisk inventar, som kan holde til at blive brugt – også af familiens yngste medlemmer. Opholdsrummet har rigelig plads til sofahjørnet med puder og tæpper, mens der også efterlades god plads til at samle både familie og venner omkring det store middagsbord. Hjemmet byder på tre veldimensionerede værelser og et skønt badeværelse, mens planløsningen afrundes af vaskerum og walk-through-closet i ét. Dette er en praktisk detalje, som gør det nemt at få det nyvaskede tøj gemt af vejen, så snart tørretumblerens program er færdigt.

Private og fælles områder

Det svanemærkede rækkehus ligger i kort afstand til nærmeste parkeringsplads. I læ af skuret i forhaven finder du en lille terrasse, som gør sig godt til dagens første kaffe, mens baghaven er begavet med solterrassen, som der er adgang til via opholdsrummet. Hangarhusene er en del af den på én gang nye og historiske bydel omkring den gamle flyvestation i Værløse, og dermed kan du nyde de bevarede bygningsværker og bruge landingsbanen som kulisse.

Nærmiljøet

Området ligger lige ved den lille by Jonstrup, der kan tilbyde lidt af hvert. Ud over det praktiske som pasningstilbud og indkøb har der siden 2001 været restaurant med fokus på fransk gastronomi og dansk kogekunst i den gamle købmandsgård. Selvom lokalmiljøet er livligt og levende, er det sandsynligvis naturen med Søndersø og Hareskoven som de nærmeste pejlemærker, du vil værdsætte højest – for selv de grå dage med regnvejr og rusk bliver smukke under trækronerne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.999.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
233 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.598 kr.

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter