Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 2 B, 3 soveværelser, 110 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag på Flyvetation Værløse.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Perimetervej fra 10.30-12.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: December 2020

Miljøvenligt rækkehus og tæt på grønne oaser

Fokus på en afstemt kombination af bæredygtige løsninger, funktion og udtryk gør dette lyse rækkehus i Hangarhusene til et attraktivt hjem for de fleste. De skønne, grønne omgivelser er en bonus.

Hangarhusene er noget specielt. De svanemærkede boliger er bygget i materialer, der patinerer med ynde, og der er lagt vægt på, at boligerne appellerer til mange af livets faser. Dermed er du sikret en base mange år fremover. Når du træder indenfor i dit nye hjem, er detaljerigdommen mærkbar. Samspillet mellem de lyse, mat lakerede gulve og køkkenets hvide flader bidrager med et minimalistisk udtryk, som komplementerer dine møbler, uanset stil og mode. Centralt i boligen ligger opholdsrummet med stue og køkken i ét, og det indbydende opholdsrum nyder godt af aftenlyset fra vest. Her får du et dejligt fællesområde til at samle nære venner om middagsbordet. Og samtalerne må gerne trække ud – familiens mindste kan nemlig uforstyrret få deres nattesøvn i ét af de tre soveværelser på første sal, hvor også boligens elegante badeværelse ligger. Stueplan afrundes af et gæstetoilet og et bryggers, der fordeler sig på hver sin side af entréen.

Private og fælles områder

Lige ved boligen ligger én af bebyggelsens mange parkeringslommer, som sikrer, at der både er plads til egne biler og til gæster. Foran rækkehuset har du en lille forhave med et fliseareal, som med den østvendte orientering taget i betragtning gør sig godt til en kop morgenkaffe i weekenden. Senere på dagen er det oplagt at rykke over på den vestvendte terrasse, så du kan følge lyset op ad dagen. Du kommer til at bo nær områdets fælleshus Hangar 3, hvor du kan udfordre naboen i badminton eller stå for en spændende debataften for områdets beboere.

Nærmiljøet

Der er noget helt særligt over Værløses nedlagte flyvestation, hvis historiske bygninger stadig er en del af området. Som om det ikke var nok, kommer du til at have både fantastiske naturområder og selvfølgelig alt det praktiske lige ved hånden. Daginstitutioner, skole og indkøb ligger i nærheden, og det samme gør hyggelige indspark som Rokkedyssegård, hvor du kan plukke helt friske jordbær til desserten eller bare nyde en hjemmelavet is sommeren igennem.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Grund
115 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.255 kr.

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter