Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 19 A, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Velindrettet etplansrækkehus og idylliske omgivelser

Søger du den optimale ramme, der passer til din hverdag både nu og mange år frem? Så er dette etplansrækkehus i Hangarhusene et godt bud på dit kommende hjem, som er lyst, fleksibelt og bæredygtigt.

Vi er stolte af at stå bag Hangarhusene, hvor det svanemærkede byggeri smukt komplementeres af æstetiske og indbydende løsninger. Denne bolig er blandt vores eftertragtede rækkehuse i ét plan, hvor vi kan tilbyde en velfungerende planløsning med hele tre værelser og et stort opholdsrum. Badeværelse er nydeligt, og du får desuden et kombineret vaskerum og walk-through-closet. Selvom hele hjemmet nyder godt af en lys atmosfære, spår vi, at det særligt er opholdsrummet, som du kommer til at sætte pris på i hverdagen. Med sydvestvendte vinduespartier og terrassedør er du garanteret et flot lys indenfor – ikke mindst på de tidspunkter af dagen, hvor du er hjemme til at nyde det. Køkkenet er integreret i det ene hjørne, og den praktiske køkkenø sørger for en naturlig opdeling af rummet, mens den luftige og lette indretning forbliver intakt. Der er også taget hånd om de små detaljer med vandbesparende armatur fra Grohe, ligesom alle hvidevarer er energivenlige modeller fra Bosch.

Private og fælles områder

Hangarhusene er opbygget som en hestesko, der skaber en god sammenhæng boligerne imellem. Her kan du mærke nabofællesskabet, når du er hjemme, uden at din følelse af privatliv bliver kompromitteret. I forhaven ligger et redskabsskur, som desuden skaber læ på brunchterrassen foran rækkehuset, mens baghaven er anlagt med en solrig fliseterrasse. Her er fin plads til krukker med jordbærmynte og frisk oregano, og har du ambitioner på fællesskabets vegne, er der gode muligheder for at engagere områdets andre beboere omkring det lækre fælleshus Hangar 3.

Nærmiljøet

Sætter du pris på at spadsere under løvtræernes kroner året rundt, vil beliggenheden her tiltale dig. Hareskoven og Søndersø udgør en vægtig del af dit kommende lokalområde, og du kan lægge ruten forbi Rokkedyssegård efter en bakke friske jordbær og måske få en hjemmelavet is med på vejen. Det nye boligområde, som vokser op omkring flyvestationens nedlagte landingsbane, ligger desuden lige ved siden af Jonstrup, hvor du kan spise godt på restauranten i den gamle købmandsgård, når køledisken i Rema 1000 alligevel ikke helt rækker.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
222 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.523 kr.
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter