Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 17 A, 3 soveværelser, 120 m²

Indflytning: December 2020

Lysindfald i særklasse og dejlige naturomgivelser

Et af vores eftertragtede etplansrækkehuse i Hangarhusene kan nu blive dit. Her får du et hjem med gennemtænkte, bæredygtige løsninger og et lysindfald fra sydvest, der skaber spil og atmosfære.

De store fortrin, der gør dette etplansrækkehus til noget særligt, er de store vinduespartier mod sydvest. Vinduerne sender en særinvitation til sollyset, som bydes ind i opholdsrummet og reflekteres det blidt af de mat lakerede askegulve og det lyse køkkeninventar. Selvom sommermånederne med åben terrassedør bringer masser af glæde, er det måske særligt i vintermånederne, hvor dagslyset er sparsomt, at du for alvor vil sætte pris på boligens gennemtænkte lysindfald. Du får et hjem med en praktisk og unik planløsning, hvor to af de i alt tre værelser ligger i forbindelse med den rummelige entré, og hvor det sidste værelse gemmer sig i forlængelse af et kombineret vaskerum og walk-through-closet. Et badeværelse med lyst, minimalistisk inventar og vandbesparende armaturer fra Grohe afrunder boligen. Rækkehusene er bygget med tanke på fremtiden, og du kan forvente at få et hjem, hvor det samlede forbrug kan holdes på et minimalt niveau – til glæde for både miljøet og dig selv.

Private og fælles områder

Selvom der er lagt op til et blomstrende fællesskab med beboernes egne initiativer i Hangar 3 som frodig priklemuld, så er der også indtænkt plads til, at du kan pleje de mere indadvendte tilbøjeligheder med bøger i hængekøjen. I forhaven ligger terrassen i læ af skuret, mens baghavens terrasse kan bryste sig af at være ekstra solrig. Har du børn – eller børnebørn – på besøg, vil den gamle landingsbane på tre kilometer med garanti være et hit, uanset om det er skateboardet eller en cykel med nyligt afmonterede støttehjul, der skal testkøres.

Nærmiljøet

Med alle fornødenheder som pasningstilbud, skole og indkøbsmuligheder i Jonstrup, får du kortene til at lægge hverdagskabalen direkte på hånden. Dertil kommer nem adgang til S-togsnettet med nærmeste station i Værløse, så du på en halv time når frem til de fleste af Københavns bykvarterer. Lokalområdet byder på alt lige fra den hyggelige gårdbutik Rokkedyssegård til en årlig jazzfestival. Den helt store trumf er dog de omkringliggende naturområder, hvor du finder flot anlagte ruter til både rolige gåture og adrenalinfyldte ekskursioner på mountainbike.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
222 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.523 kr.

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter