Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 16 A, 3 soveværelser, 127 m²

1 kommende åbent hus

Indflytning: December 2020

Bæredygtigt byggeri og blomstrende område

Fremtidssikret. Dét tør vi godt love, at dette lyse og indbydende enderækkehus er. Du får nemlig et svanemærket hjem, hvor fokus er lagt på energivenlige, holdbare løsninger i et smagfuldt udtryk.

Der er noget særligt smukt over en bolig som denne. Funktionalitet, bæredygtighed og flot finish udgør den indretningsmæssige treenighed, som skaber et helt igennem lækkert hjem – et hjem du har lyst til at opholde dig i. Dette enderækkehus i Hangarhusene er gennemtænkt fra ende til anden, og foruden de nøje udvalgte materialer er der taget særligt hensyn til lysindfaldet, som skaber en frimodig atmosfære inden døre. Rækkehuset er opført i ét plan med en effektiv planløsning, der får det bedste ud af kvadratmeterne, og hele den svanemærkede bolig opvarmes via gulvvarme. Det fine opholdsområde er tildelt hele den ene ende af boligen, og med en praktisk placering i ejendommen følger også et ekstra vindue. De hårde hvidevarer er energirigtige modeller fra Bosch, mens miljøet også får en hånd via de vandbesparende armaturer fra Grohe. Der er et lækkert badeværelse samt tre værelser i hjemmet, og det ene værelse har adgang via et vaskerum, der dublerer som walk-through-closet.

Private og fælles områder

Du kommer her til at bo i den inderste del af den hestesko, der udgør en sund og tryg base for voksne og purke. Baghavens terrassemiljø er sydvestvendt, og der er en fin afstand til den rolige vej, så du kan nyde eftermiddage og sommeraftener i det fri. På boligens anden side er der yderligere en flisebelagt terrasse, som af det lille haveskur afskærmes let. Bilen parkerer du på den fælles p-plads lige ved siden af, så du får ikke lange arme af at bære dine indkøb hjem.

Nærmiljøe

Du kommer i mere end én forstand til at bo grønt i det svanemærkede byggeri, for omgivelserne er rige på naturområder, hvor flora og fauna altid vil overraske. Der er selvsagt gode muligheder for friluftssport, svampeture i den bladdækkede, fugtige skovbund og bålaftener med overnatning. Samtidig siger du hverken farvel til komfort eller kulturindslag, for du finder indkøbsmuligheder i nærheden, mens S-togslinje B bringer dig til Indre By på en lille halv time.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.999.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
233 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.633 kr.
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter