Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 15 A, 3 soveværelser, 127 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: December 2020

Svanemærket enderækkehus og naboskab i centrum

Velkommen til dit nye hjem i Hangarhusene, hvor en ny bydel skyder op fra asfalten på den gamle flyvestation. Her går kvalitetsbyggeri og smukt interiør sammen om at skabe en besnærende atmosfære.

Træd indenfor i den lyse entré, hvorfra dit hjem udfolder sig med lige dele funktionalitet og æstetisk overskud. Resultatet er en samlet vision om det moderne hjem, hvor helheden er større end summen af dine bestanddele. For enden af entréen munder rummet umærkeligt ud i det store, multifunktionelle opholdsrum, hvor det lækre køkken med smukt, lyst inventar og det indbydende stuemiljø ligger side om side i en naturlig rumfordeling. Dagslyset trænger dybt ind i rummet, ikke mindst takket være enderækkehusets bonusvindue, som hjælper med at accentuere hjemmets tidssvarende, nordiske elegance. Den fleksible planløsning lader dig indrette dit nye hjem med op til tre værelser. Du får naturligvis et dejligt badeværelse, der ligesom køkkenet er udstyret med lækre, vandbesparende Grohe-armaturer til gavn for miljøet og bundlinjen, og det separate vaskerum kan indrettes med skabsinventar, så det ligeledes fungerer som skabsgang og påklædningsrum.

Private og fælles områder

Om du foretrækker at tilbringe fridagene med frisk pottemuld og nye, farverige planter til blomsterkummerne, eller om du ynder at flade ud med krimier i solsengen, så er din have et suverænt spot. Den er ekstra bred og nyder derfor ekstra meget sol, så på de bagende sommerdage kan du slå dobbeltdøren op til terrassen og effektivt inddrage det lækre udemiljø i hjemmet. Når du hæver blikket fra bogen eller blomsterne, kan du få glæde af aktiviteterne i det attraktive fælleshus, Hangar 3.

Nærmiljøet

Brug de bevarede dele af flyvestationen som udgangspunkt for at opleve nærmiljøet. De gamle bygningsværker med udkigstårn, F16-shelters og hangarer går fint i spænd med de nordsjællandske istidslandskaber og det forunderlige dyreliv, som du undertiden vil stifte bekendtskab med på nærmeste hold. Dét til trods er bydelen på flyvestationen allerede nu fint integreret i lokalområdet, og med en ny daginstitution under opførelse i nabolaget omkring den tidligere officersskole er der taget hånd om udviklingen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
233 m²
Soveværelser
3

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter