Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 14 A, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Velkomponeret arkitektur og spændende bydel

Lad dig imponere af dette skønne rækkehus og de spændende omgivelser, hvor grønne arealer og historiske bygninger mødes. Den gamle flyvestation byder nemlig på en privilegeret afstand til naturen.

Vores vigtigste og mest fornemme opgave er at forme et hjem, som du glædes over at opholde dig i. Og dét mener vi i al beskedenhed, at vi er lykkedes med i Hangarhusene. Dette etplansrækkehus med tre værelser er så tilpas rummeligt, at du kan have hjemmeboende børn, uden at det bliver uoverskueligt og tomt, når de vokser sig stærke og flyvefærdige. Boligens sjæl findes i det lyse rum med kombineret stue og køkken, hvor du får god plads til hverdag, fest og alt det, der ligger et sted midt imellem. Køkkenet er indrettet med lette materialer i en nordisk stil, og samme lette udtryk er at finde på boligens nydelige badeværelse. En lille genistreg er det kombinerede vaskerum og walk-through-closet, der giver adgang til det ene af boligens tre værelser. Ønsker du I stedet et stort soveværelse, kan væggen sløjfes til naboværelset. Og energiforbruget? Det er holdt helt lavt, takket være et fremtidssikret, svanemærket byggeri, som opvarmes med lækker gulvvarme.

Private og fælles områder

Når bilen er parkeret på en af de mange fælles parkeringspladser, er der få skridt hen til forhaven og hoveddøren. Baghaven har en eftertragtet sydvestvendt orientering, som du både får glæde af, når sommeraftenerne virker endeløse og i vintermånederne, når den lave, uovervindelige sol sender et skud effektiv, tiltrængt lysterapi gennem de store vinduespartier til opholdsområdet. Det centralt placerede fælleshus lægger op til sociale initiativer, mens den hesteskoformede bebyggelse netop er udformet sådan for at bevare en følelse af fællesskab og samhørighed mellem boligerne.

Nærmiljøet

Når hverdagen er travl og til tider forjaget, er det en daglig glæde at kunne søge ud på stierne i Hareskoven eller snige sig til et kig over Søndersø, inden det er tid at påbegynde madlavningen. Her får du nogle pragtfulde naturområder inden for gåafstand, og mon ikke du hurtigt finder din egen måde at nyde dem på, hvad end det er i cykelsadlen eller løbeskoene. Selvom du bor tæt på naturen, har du kun en fem minutters cykeltur til Rema 1000 i Jonstrup og otte minutter til S-toget i Værløse.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
222 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.523 kr.
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter