Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 13 A, 3 soveværelser, 120 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag på Flyvetation Værløse.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Perimetervej fra 10.30-12.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: December 2020

Sydvestvendt have og socialt lokalmiljø

Alt er et nyt, ubeskrevet blad i Hangarhusene, hvor du bliver en del af en spændende bydel på den gamle flyvestation. Rækkehuset i ét plan er rundet af ved en elegant indretning med fokus på lyset.

Materialevalget og lysindfaldet er det, der i samspil skaber de smukke hjem, som vi er stolte af at kunne præsentere dig for i Hangarhusene. Det gælder selvfølgelig også for denne bolig, der tilbyder en fuldendt planløsning i et enkelt plan, som med en vis fleksibilitet skaber en bolig, der kan følge dig i mange år. Med sydvestvendte vinduespartier er opholdsrummet boligens hjerte og samlingspunkt. Køkkenet ligger i det ene hjørne, og det smukke, hvide inventar bidrager blot til rummets klassiske indretning. Det bliver en fornøjelse at invitere venner forbi til lange aftener samlet omkring bordet, for samtalen afbrydes ikke, når der skal fyldes op i skålene. Entréen har forbindelse til to af de i alt tre værelser. Det sidste får du adgang til via det kombinerede vaskerum og walk-through-closet, hvilket er en spændende og særdeles praktisk løsning i indretningen. Du får selvfølgelig også et stort badeværelse med bruseniche.

Private og fælles områder

Foran hjemmet ligger skuret til cykler og de små haveredskaber, og det er praktisk placeret, så der kan indrettes en ugeneret hyggekrog på fliseterrassen. Baghaven består af en stor terrasse og en overkommelig græsplæne, som du kan lade robotplæneklipperen være gartner for. Noget af det spændende ved dette område er de mange sociale tiltag, som skyder op i den nye bydel. En del vil tage udgangspunkt i det store fælleshus Hangar 3, og synes du alligevel, at der mangler en hækleklub eller dartturnering, er initiativet frit.

Nærmiljøet

Der er noget fredfyldt ved at bo så tæt på naturen, som du får lov til her – og så endda uden at miste følelsen af fællesskab med naboerne. De korte afstande til især Hareskoven og Søndersø er en gave til dig, der gerne vil inkorporere ugentlige ture på mountainbiken i hverdagsrutinen, og en gåtur i den evigt foranderlige skov bliver aldrig kedelig. Jonstrup er en lille by, men den tilbyder det, man gerne vil have i nærheden, og fra Værløse kan du snildt springe på et S-tog mod København.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
222 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.523 kr.

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter