Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 12 A, 3 soveværelser, 127 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Enderækkehus i ét plan og fælleshus til sport og hygge

Et moderne og nybygget enderækkehus i ét plan er blandt de velafbalancerede, unikke muligheder, vi tilbyder i Hangarhusene. Den fremsynede bolig tilbyder en fleksibel planløsning med tre værelser.

Det er med god grund, at vores etplansrækkehuse er eftertragtede: De er velindrettede, lyse og rummelige, mens planløsningen er fleksibel, så du har mulighed for at fravælge en væg og dermed få to værelser i stedet for tre. Boligen passer til mange af tilværelsens faser, og derfor taler den til de fleste aldersgrupper. En af hjemmets store forcer er lysindfaldet, mens de holdbare materialer valgt med stilsikker hånd er en anden. Det lækre opholdsmiljø rummer både stue og køkken, og her får du endda et ekstra vindue i gavlen, der supplerer de store, sydvestvendte vinduespartier. Der er adgang til to af værelserne via entréen, mens du finder det tredje i forlængelse af et stort kombineret vaskerum og walk-through-closet. Det lyse badeværelse ligger praktisk lige overfor, så det er nemt at smutte ud af badet og ind til tøjhylderne. Rækkehuset har gulvvarme, der sørger for en jævn temperatur i hele hjemmet, og den svanemærkede bolig har desuden lave udgifter.

Private og fælles områder

Den tilhørende for- og baghave i etplansrækkehusene er lige det nøk større end de andre haver, så her er lidt mere plads til spræl med krukker på terrasserne eller højbede til at bryde den grønne plænes rolige flade. Boligen ligger centralt i bebyggelsen, men stadig med en ønskværdig afstand til naboerne, så privatsfæren er intakt. Med tiltag som fælleshuset Hangar 3 bliver det alligevel nemt at lære nabolagets forskellige mennesker at kende, og har du lyst til at stå for vinsmagninger eller måske en bobturnering, er det bare at byde ind.

Nærmiljøet

At have naturen så nær ved hjemmet, som du får i Hangarhusene, er et privilegium, der er de færreste forundt. Glæd dig til små spadsereture, mellemkorte løberuter og daglange vandreture under træernes kroner, der uanset årstid emmer af den skønhed og stilfærdige ro, der sætter de mentale batterier til opladning. I Jonstrup finder du en Rema 1000, mens S-toget kører fra Værløse, så du kan nå ind til København på en halv times tid. Selvom der er gode parkeringsforhold ved boligerne, er der ikke nødvendigvis grund til at blive bilejer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.999.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
127 m²
Grund
233 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.598 kr.
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter