Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 10 C, 4 soveværelser, 134 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Familievenligt rækkehus og trygge, naturrige omgivelser

Med den gamle landingsbane som legeplads og grønne områder i alle retninger har familielivet optimale betingelser. I får naturligvis også en bolig, der er skræddersyet til netop familiens behov.

Vi er stolte af at præsentere jer for vores svanemærkede og energivenlige byggeri Hangarhusene, der på spændende vis udnytter den gamle flyvestation som base for en række innovative boliger for flere aldersgrupper. Dette rækkehus er blandt de største i bebyggelsen, og I får hele fire værelser, der ligger praktisk sammen med boligens badeværelse på første sal. Baderummet har et lækkert udtryk med hvide samt diskrete grå toner, og ligesom i køkkenet får I vandbesparende armaturer fra Grohe. I stueplan finder I hjemmets opholdsrum med udsigt til havens vestvendte terrasse via store vinduespartier, der ligeledes bidrager til den lyse stemning inden døre. Køkkenet ligger i et hjørne af opholdsrummet, og de elegante materialer med grebfri elementer og hårde hvidevarer fra Siemens giver jer fine forhold til madlavning i stressfrit miljø. Entréen har god skabsplads, og her finder I afrundingsvis et gæstetoilet på den ene hånd og hjemmets bryggers på den anden.

Private og fælles områder

Selv om havens vestvendte terrasse sandsynligvis bliver den foretrukne i de fleste lyse timer, får I alligevel ekstra plads til at nyde den friskpressede morgenjuice i dagens tidligste lys fra øst. Denne facade vender ind mod Hangarhusenes andre boliger, der er anlagt med samhørighed og det levede liv for øje. Få skridt fra hoveddøren støder I på Hangar 3, der er områdets fælleshus med sportshal og rammer til de mange lokale tiltag, som I i fællesskabet kan være med til at forme.

Nærmiljøet

Selvom selve flyvestationen og landingsbanen er et spændende område, gør det ikke noget, at også lokalmiljøet er ét, der har en masse at byde på. Først og fremmest får I noget af Sjællands fineste natur med pragtfulde skove, søer og kuperede istidslandskaber. Dertil kommer hyggelige gårdbutikker, jazzfestivaler og et landsbymiljø med indkøb, skole og pasningstilbud. Det bedste må dog næsten være, at I med base i Hangarhusene ikke behøver at give afkald på hverken arbejde eller kulturoplevelser i København, for med S-toget taget det blot 25 minutter at nå Indre By.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
134 m²
Grund
138 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter