Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 1 B, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Vinter 2020/2021

Lyst, lækkert enderækkehus og fællesskabsorienteret miljø

Dette enderækkehus i Hangarhusene spiller på alle tangenter med en velkomponeret indretning, et smukt lysindfald og en unik beliggenhed i den miljøbevidste og fællesskabsorienterede bebyggelse.

Glæd dig til at flytte ind i dette indbydende enderækkehus i to plan, hvor lysindfaldet og de velvalgte, lækre materialer spiller sammen om at skabe de bedste betingelser for din dagligdag. Fra entréen ligger et bryggers på højre hånd og et gæstetoilet på venstre, mens du har det store samlingspunkt – opholdsrummet – ret fremme. På førstesalen finder du boligens tre værelser samt det pæne flisebadeværelse, og den sindrige indretning med et toilet på hvert plan lader dig holde førstesalen privat, selv når huset er fyldt med gæster. Det åbne opholdsmiljø med stue og køkken i ét er en gave til dig, der sætter pris på både funktionalitet og æstetik. Materialerne er et symbiotisk valg i en nordisk stil med hårde hvidevarer i en energivenlig kvalitet fra Bosch, og hele hjemmet er opført med et lavt energiforbrug for øje. Der er gulvvarme i samtlige rum, hvilket sørger for en behagelig og jævn temperatur året rundt, og du får tilmed ekstra vinduer i gavlen for et endnu bedre lysindfald.

Private og fælles områder

Alle Hangarhusenes hjem er bygget med skelen til solens stråler, men derfor er der selvfølgelig lidt forskelle blokkene imellem. Du får her et rækkehus med øst-vestvendt orientering, så forhaven nyder godt af morgenlyset, mens baghaven fanger sol eftermiddag og aften. Overfor ligger parkeringspladsen, så fra forhaven har I frit udsyn over området. Du får en bolig lige ved fælleshuset Hangar 3, ligesom du også bor nær den gamle landingsbane, så du nemt kan tage børnene i hånden og løbehjulene under armen til et par timers asfaltsjov.

Nærmiljøet

Du får med garanti mest ud af at bo i Hangarhusene, hvis du sætter pris på naturen. Der er nemlig ikke tvivl om, at det er de mange oplevelser i det fri, der for alvor gør dette sted til noget helt særligt. I nærområdet finder du Hareskov og Søndersø, og der er et utal af ruter til friske ture på mountainbiken eller vandreture med madpakker i rygsækken. Det er derudover et spændende lokalområde med mange ildsjæle, som sørger for spændende initiativer plus kulinariske oplevelser med fokus på fællesskabet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
125 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.657 kr.
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Hangarhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter