Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 27, 2 soveværelser, 100 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra december 2018

Optimalt lysindfald og naturskøn beliggenhed

Nu byder vi dig indenfor i dit nye hjem, hvor din dagligdag kommer til at ligge i slipstrømmen af historiens og trækfuglenes vingesus. Velkommen til Filmhusene, et svanemærket kvalitetsbyggeri.

Vi har gjort meget for at skabe et hjem, hvor de små detaljer er gennemtænkt. Her er der indlagt gulvvarme i boligen, så du opnår en stabil og jævn varme i dit nye hjem. Vi har også gjort meget for at skabe et hjem, som passer til omgivelserne. Stuen er indrettet, så du får mest muligt ud af lyset fra de sydvendte glaspartier; især om vinteren, når solen på vores breddegrader står lavt på himlen, kan du glæde dig over dagslyset, der strømmer på tværs af hele afdelingen. Opholdsområdet består af et flot, moderne HTH-køkken og en skøn stue, mens der fra mellemgangen er adgang til et lille gæstetoilet med vaskesøjle i energirigtig kvalitet fra Siemens. Førstesalen byder på to soveværelser, der ligger på hver sin side af reposen. Du finder også her boligens badeværelse, hvor vandbesparende armaturer fra Hansgrohe og en bruseniche beklædt med tidløse, mørkegrå klinker fuldender det indbydende helhedsindtryk.

Private og fælles områder

Udenfor er der anlagt hyggelige udeområder på begge sider af huset. På husets sydside får du et solrigt terrassemiljø, mens du på nordsiden har et skur til opbevaring samt et lille overdække med plads til både tohjulede og trehjulede cykler. Filmhusenes fællesarealer er gode steder at mødes med bebyggelsens øvrige beboere, og særligt Hangar 3 – det arkitekttegnede fælleshus – bliver et sted, hvor du kan tilbringe utallige timer i sportshallen eller den skønne atriumgård.

Nærmiljøet

Når du i ny og næ har behov for at klare hovedet, kan du nyde godt af de naturskønne omgivelser omkring den gamle flyvestation. Du har nemlig både Søndersø og Hareskoven med mountainbikespor lige i nærheden, og den seks kilometer lange rute omkring Søndersø er perfekt til en frisk løbetur. I de korte sommernætter op til Sankthans bør du heller ikke snyde dig selv for den korte spadseretur til fuglereservatet på vestbredden, hvor du kan høre nattergalens triller over søens blanke vand.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
100 m²
Grund
89 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.378 kr.

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Sydlejren - den nye bydel

Sydlejren er en unik og bæredygtig ny bydel på Flyvestation Værløse. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere