Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 27, 2 soveværelser, 100 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra december 2018

God pladsudnyttelse og dejlige terrasser

Kom indenfor i et lyst og åbent hjem på 100 kvm med plads til hele familien. Her får du et skønt hjem med to terrasser i historiske omgivelser og hvor børnenes legekammerater venter lige udenfor.

Denne boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et trygt og hyggeligt nabolag – er det den perfekte familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til to soveværelser samt et rummeligt køkken med spiseplads, og udsigten til nabolaget.

Entré

Fra den hyggelige forhave træder du ind i entréen, hvor du har en bøjlestang til overtøjet. Entréen er flisebelagt, en praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i det fri.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt køkken i hvidt. Køkkenbordet er samtidig vinklet, hvilket giver god plads til at bage boller med børnene søndag morgen. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset, i samme klassiske stil, er praktisk placeret på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du to gode soveværelser. Det største soveværelse er hele 18 kvm, så her er god plads til at indrette med gulv-til-loft-garderobeskabe.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til den sydvendte terrasse og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du tænde op i grillen og holde middage med naboen. I din forhave kan du også kan åbne helt op indtil køkkenet, og skabe en naturlig forlængelse.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
100 m²
Byggegrund
89 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.378 kr.

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Sydlejren - den nye bydel

Sydlejren er en unik og bæredygtig ny bydel på Flyvestation Værløse. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere