Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 20 (Faldskærmsvej 52), 3 soveværelser, 116 m²

1 kommende åbent hus

Udsigt over landingsbanen og hyggeligt familiekøkken

Kom indenfor til hjerterum og fantastisk lysindfald. Slå benene op og nyd udsigten over landingsbanen fra sofaen i dette svanemærkede hjem med to terrasser.

Denne boligtype B er et lyst hjem i to etager på 116 kvm, som giver plads til familien med tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem de store vinduer i stuen, spiseplads i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, og udsigt over flyvestationens dynamiske omgivelser.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med bøjlestang til overtøjet, hvor du har et dejligt lysindfald og udsigt til det grønne nabolag. Den trehjulede cykel, ski eller klapvognen kan du stille i skuret, der har en tilhørende overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen, når du har gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da det her er muligt at indrette en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten, mens børnene leger på gulvet med hunden. Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du tre soveværelser med dejligt lysindfald, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter dit pladsbehov.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdørene ud til terrassen – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. På terrassen har du udsigt til aktiviteten i på landingsbanen, der ligger en kort gåtur fra dit hjem. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din sydvendte forhave og tænde op i grillen, hvor du ligeledes kan åbne op indtil køkkenet.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikre dig et lavt energiforbrug, og et sundt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
116 m²
Grund
101 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere