Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 17 (Faldskærmsvej 58), 2 soveværelser, 100 m²

1 kommende åbent hus

Udsigt over flyvestationen og hjerterum i køkkenet

Kom indenfor i et lyst og åbent hjem på 100 kvm med plads til hele familien. Her får du et skønt hjem med to terrasser i historiske omgivelser, og hvor børnenes legekammerater venter lige udenfor.

Denne boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et trygt og hyggeligt nabolag – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til et sundt indeklima, to eller tre soveværelser samt et rummeligt køkken med spiseplads og en fantastisk udsigt over Flyvestation Værløses landingsbane.

Entré

Fra forhaven træder du ind i entréen, hvor du har en praktisk bøjlestang til overtøjet. Entréen er flisebelagt, så det er nemt at gøre rent efter en regnfuld dag i det fri med børnene.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser for dine gæster, da her er masser af køkkenbordsplads. Samtidig kan du indrette en spiseplads, så du kan hjælpe med lektierne, mens aftensmaden er i ovnen.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten, mens børnene tumler rundt på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset, i samme klassiske stil, er praktisk placeret på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du to gode og lyse soveværelser, men har du behov for et ekstra børneværelse eller måske et kontor, kan dette til tilkøbes.

Terrasse

I stuen kan du åbne op ud til terrassen og skabe en naturlig forlængelse af rummet i de varme måneder. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din sydvendte forhave og tænde op i grillen. Her kan du åbne op indtil køkkenet, så du nemt kan komme til og fra køkkenet med tilbehøret.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Parkering finder du tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur, mens cyklen kan stå overdækket i forhaven ved skuret.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
100 m²
Grund
89 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere