Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 1, 3 soveværelser, 120 m²

Sol på terrassen og leg i nabolaget

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og fantastisk lysindfald. Slå benene op og nyd udsigten over engen fra stuen. Her får du en skøn gavlbolig med to terrasser og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype B er et lyst hjem i to etager på 120 kvm, som giver plads til familien med dejlige tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald med gavlvinduer, spiseplads i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, mens udsigten over nabolaget kan nydes fra de to terrasser.

Entré

Du kommer ind i en praktisk entré med integreret bøjlestang, hvor du nemt kan komme af med dit overtøj. Entréen er belagt med en smuk flise, så det er nemt at gøre rent efter en udfordrende løbetur på flyvestationen.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt vinklet køkkenbord med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spisekrog ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Værelser

På førstesalen finder du tre lyse soveværelser, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter dit behov.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i skandinavisk design og med integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. Badeværelset er i indrettet i samme stil, og ligger på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den vestvendte terrasse og lille have – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. På terrassen kan du nyde aftensmaden til den smukke udsigt over engområdet på Flyvestation Værløse. Blæser det for meget på terrassen, kan du altid flytte om i forhaven og tænde grillen, hvor du ligeledes kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Du parkerer tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.527 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere