amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Toppen 4 Toppen

Solgt

Toppen 4, 4 rum, 104 m²

Grønne omgivelser og hjemlig hygge

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
104 m²
Rum
4
Indflytning: Q3 2017
Solgt

Toppen 4, 4 rum, 104 m²

Grønne omgivelser og hjemlig hygge

Denne bolig er beliggende midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude.

Dette hjem byder på 104 kvm – og med børneinstitution 75 meter fra din hoveddør – er det en skøn familiebolig, hvor hverdagen bliver lidt lettere. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser og et stort køkken/alrum. Rækkehuset er opvarmet med gulvvarme, og det er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og med en separat soveafdeling på 1. salen. Rækkehuset er en boligtype B.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Entré

Så snart du træder ind af døren, er det svært ikke at føle sig hjemme. Fra entréen kan du fornemme boligens dejlige lysindfald, og der er kig til terrassen, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe i solen, efter at du har hængt overtøjet i entréen. Boligen har også et praktisk skur med god opbevaringsplads.

Køkken/alrum

Fra entréen træder du ind i det store køkken/alrum, som udgør husets hjerte. Her kan du glæde dig til gode stunder med familie og venner. Køkkenet er i hvidt i klassisk skandinavisk stil med masser lys fra det store køkkenvindue, hvor du kan se børnene komme hjem fra skole.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På første etage har du et badeværelse med flisebelagt bruseniche samt væghængt toilet.

Tre gode og lyse soveværelser

Den rummelige soveafdeling finder du på førstesalen, hvor der er et soveværelse samt to gode børneværelser. Børneværelserne har en god størrelse, og der er plads til at indrette en god garderobe med skydedøre i forældresoveværelset. På reposen er der desuden plads til at indrette en fin arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den vestvendte terrasse og have, hvor du kan du nyde de lange sommeraftener. Inviter vennerne over til en grillaften, eller nyd den friske luft mens mørket faldet på. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Mærk eftermiddagssolen, mens du går en tur i den fælles frugthave, eller nyd en kop kaffe i centrum. Dette nabolag er for dig, der ønsker et hjem i naturskønne omgivelser lige uden for Roskilde. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Nu er byggeriet i gang

Bonava markerer byggestart på Roskildes første svanemærkede boliger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere